dilluns, 27 de gener del 2014

Preferent, jornada 16

Nou canvi de líder a la categoria

La inesperada derrota del CF Lloret a casa, on va caure davant la EF Bonaire per 0-1, combinada amb la victòria de la UE Vic al camp del CE Sabadell per un espectacular 3-5, propicia que ara de nou siguin les osonenques les que ocupin la primera plaça de la classificació, amb 35 punts i dos d'avantatge sobre les selvatanes. En tercera plaça, trobem al CF Pallejà, que va guanyar en l'últim minut al Bellavista-Milan per 2-1, amb tres menys que les líders, i a RCD Espanyol C i PBB La Roca que tenen 30 punts cadascunes. Cinc equips en cinc punts, disputant-se el campionat.

La UE Vic, recupera el liderat perdut.

CF Pallejà - Bellavista-Milan     2-1
Victòria miraculosa de les locals en un partit que se'ls va complicar a la primera part, on les vallesanes van donar una excel·lent imatge i varen aconseguir posar-se davant del marcador al minut 24, quan Alba Guiu va anotar el 0-1, que les de Les Franqueses varen saber conservar al descans del partit. El segon temps, va ser per a les jugadores locals. Minut a minut anaven guanyant terreny, encara que també quan més avançava el partit més creixia la desesperació de no poder empatar, ja que el Bellavista-Milan va donar una classe monumental de com defensar amb ordre i organització un resultat favorable, i fins i tot va tenir algun contracop perillós, que les del Baix Llobregat van tallar amb contundència, guanyant-se alguna tarja. Quan tot semblava que no canviaria, Ana Andrino va fer el 1-1 a falta d'un minut per la conclusió del partit i en el descompte Sarai Còrdoba va fer el 2-1, deixant a les visitants sense premi a la gran feina que varen fer durant l'encontre.