dimecres, 15 de gener del 2014

Primera Catalana

La EF Montcada perd el seu primer partit aquesta temporada


Catorze jornades han calgut per doblegar a les vallesanes aquesta lliga, i ha hagut de ser el filial del Lleida Esportiu el que guanyés a l'últim equip invicte de la categoria, per un ajustat 1-0 en el partit que varen disputar el passat dissabte 11 de Gener. UD La Planada, per la seva part, va guanyar per 5-0 a la UE Tàrrega i el FC Sant Quirze del Vallès va sumar tres punts més davant el CE Manresa, guanyant un partit que perdien per 0-2 al minut 44.

El FC Sant Quirze segueix en cinquena plaça.


FC Sant Quirze - CE Manresa     3-2
Les mussoles varen anar de menys a més en un partit que si vé dominaven al principi, van ser les bagenques, per mitjà de Lunimita les que al minut 22 es varen posar per davant del marcador. A partir d'aquell moment, les locals van anar agafant la possessió de la pilota i el control del partit, però serien les visitants les que aprofitarien una de les poques oportunitats que tenien per fer el 0-2 al minut 40 mitjançant Carla Baylina. L'esperança arribava per les verdes a l'últim minut del primer temps, amb Gema Pacheco transformant un penal al minut 44. A la segona part, Mireia Remola faria el 2-2 al minut 51 i a partir d'aquell moment, es va veure clar que les escalivades anaven a per el partit, aconseguint el 3-2 de nou Mireia Remola al minut 71. Llavors el partit s'igualaria sobre la gespa, però el marcador no es mouria de nou.

UD La Planada - UE Tàrrega     5-0
Partit de domini local, però marcador molt enganyós. A la primera part, Marta Tomás va fer el 1-0 al minut 27 però les sabadellenques en cap moment es varen mostrar còmodes sobre el terreny de joc. Amb la mínima diferència de gols es va arribar al descans. En canvi, al segon temps, La Planada va començar a tocar amb més criteri i encert, i al minut 76 va venir el 2-0 de Marta, que significava el 2-0 i l'enfonsament de les lleidatanes, que varen encaixar en pròpia porta el 3-0 i desprès Diana i un altre cop Marta en els últims cinc minuts varen posar el marcador final.

Altres resultats:
Lleida Esportiu - EF Montcada     1-0
FC Martinenc - CE Òdena     1-0
CE Seagull - CS Juan XXIII     3-2
UDA Gramenet - Soses     1-1
CFJ Mollerussa - ECF Les Garrigues     1-7
CD Sant Gabriel C - CE Júpiter     3-1

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel C     37 pts.
2.   ECF Les Garrigues     33 pts.
3.   EF Montcada     31 pts.
4.   UD La Planada     29 pts.
5.   FC Sant Quirze     26 pts.
6.   FC Martinenc     24 pts.
7.   CS Juan XXIII     23 pts.
...
11. UDA Gramenet     13 pts.
12. CE Seagull     13 pts.
13. UE Tàrrega     12 pts.
14. CE Manresa     11 pts.
15. CE Òdena     4 pts.
16. CFJ Mollerussa     1 pt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada