dijous, 16 de gener del 2014

Segona Catalana: CF Ripollet - CF Finsobe 1-0

Les locals aconsegueixen una victòria molt treballada

El CF Ripollet rebia aquest diumenge al migdia a les quartes classificades, un CF Finsobe que intentava sumar tres importants punts per no perdre distància amb les primeres places desprès de que el comitè de competició els donés per perdut el partit que varen disputar contra l'ADEFB Ripollet en els despatxos, però no varen poder superar la voluntat i les ganes locals, perdent per un ajustat 1-0.

Tres punts per al CF Ripollet en un partit molt ajustat.

En els primers instants de partit ja es va veure que el Ripollet intentaria aguantar en defensa, sortint al contracop per intentar aprofitar alguna oportunitat per complicar el partit a les de Granollers, que es varen mostrar superiors en el mig del camp, i arribant amb solvència, fent dos travessers en el primer quart d'hora, fins que Judith va rebre una bona passada dintre de l'àrea i quan tothom esperava el seu xut, feia la passada de la mort per Katia, que va rematar a plaer per fer el 1-0 al minut 26. Llavors, el partit va ser de color visitant, amb un tercer travesser inclòs, però es va arribar amb la mínima diferència al descans.

Al segon temps, de nou el CF Finsobe va portar el pes del partit, tancant a les locals a la seva zona defensiva, però en cap moment les ripolletenques van perdre l'ordre defensiu i la organització, i quan la defensa no acabava de tallar les oportunitats de les seves rivals, apareixia Fer per a aturar el perill visitant, fent desesperar a les de verd, i fent algun contracop que no va arribar a bon port. Al final del partit, 1-0, els tres punts per a les locals i celebració al vestuari d'un equip que va saber jugar un partit molt complicat.

Amb aquest resultat, el CF Ripollet suma 11 punts i es col·loca en novena plaça de la classificació, lluny de la zona de privilegi, però curiosament sent el quart equip menys golejat de la categoria, amb sols 14 gols encaixats.