dimecres, 22 de gener del 2014

Segona Catalana, jornada 13

S'arriba a mitja lliga amb tres clars candidats al títol

Els tres primers classificats varen aconseguir la victòria en els seus respectius partits, amb molta solvència per part del CE Mercantil, i amb més dificultats ADEFB Ripollet i sobretot el CE Pubilla Casas, que va anar al camp del Finsobe a guanyar 0-1 i despullar de possibilitats de títol a les de Granollers.

Enorme polivalència la de Júlia Teixidó (Foto: Jordi Romagosa).

CE Mercantil - CF Ponent     6-2
Des del minut 1 es va veure que les locals aconseguirien la victòria, amb gol de Sílvia Bartolín, i més quan Carolina al minut cinc posava el 2-0 al marcador, i encara que Edith posaria emoció al minut 12 amb el 2-1, Sílvia, amb dos gols i Carolina, amb un altre, sentenciaven el partit a la mitja part amb un clar 5-1. Al segon temps, poc joc i un gol per cadascun dels equips, que deixaven el definitiu 6-2 al marcador que va servir per que les arlequinades dormissin líders la nit del dissabte. Actualment, queden a dos punts del liderat.

UE Sant Fost - ADFB Ripollet     0-4
A pesar de semblar un resultat clar, les visitants varen arribar al camp del Sant Fost sense la portera habitual i Júlia Teixidó va haver-se de posar els guants, motiu per el qual semblava que les locals tindrien opcions per puntuar. Josefa Tirado al minut set va fer el 0-1 i a la mitja hora Míriam Góngora el 0-2 que va donar molta més seguretat a les de Ripollet, que dos minuts desprès varen fer el 0-3 obra de Blanca i al minut 41 el 0-4 amb el que es va arribar al descans, amb gol de nou de Josefa. El segon temps va ser fluix per part dels dos equips, contagiades del resultat i amb tothom del camp pensant més en el dinar que no en el partit.