dijous, 30 de gener del 2014

Segona Catalana, jornada 14

Els favorits segueixen sumant de tres en tres

Pubilla Casas, Mercantil i ADEFB Ripollet sumen una nova victòria aquesta jornada, guanyant els seus partits i sumant tres punts més cada equip que no permet cap canvi a les tres primeres places del grup, deixant clar que seran els tres equips que es jugaran l'ascens i la segona plaça amb possible premi. L'equip que va patir més, va ser l'ADEFB Ripollet, que va suar de valent per guanyar 0-1 a la UD Gornal i deixar així al seu rival a 11 punts d'elles i evitar que se sumessin a la zona noble.

El CE Mercantil a l'any del centenari, lluita per l'ascens del seu Sènior.

CE Mercantil - CF Ripollet     3-0
Derbi comarcal, en teoria molt desigual per el que podia marcar la classificació, però que en els primers minuts va recordar força al partit de la primera volta on les mercantilistes sols varen poder arrancar un punt del camp del Ripollet. Aquest cop, les sabadellenques en cap moment varen caure en l'excés de nervis i poc a poc van anar trobant algun forat a la numantina defensa ripolletenca, per fer Sílvia Bertolín el 1-0 al minut 24 i posteriorment Mar Escolà al 37 el 2-0 amb el que es va arribar a la mitja part. Al segon temps, l'equip local va arriscar el mínim i les visitants intentaven sortir en alguna contra ordenades, però el partit va baixar de ritme, conscients els dos equips de les seves possibilitats, però el partit es tancaria amb el 3-0, obra de la juvenil Maria Minguell al minut 82.