dilluns, 10 de febrer del 2014

CF Lloret - CE Sabadell 2-1

Derrota en un partit molt igualat

El Centre d'Esports Sabadell, va patir aquest diumenge una derrota que si en principi era factible, puix
es desplaçava a Lloret de Mar per enfrontar-se a les segones classificades de la categoria, no va ser merescuda per a les noies de Carlos Arean, que van donar una gran imatge, però varen perdre en un partit que es va decidir per detalls.

Gisela va marcar el gol de les arlequinades (Foto: Jordi Romagosa).

Al primer temps, les locals varen sortir amb ganes de decidir el partit per la via ràpida, però es varen trobar al davant un equip que no es volia donar per vençut de bones a primeres i van plantar cara en tots els aspectes, fent del partit un enfrontament entre dos equips que volien demostrar que volien els tres punts, amb un Sabadell ben organitzat defensivament i amb molt toc de pilota al centre del camp que volia demostrar que no eren unes convidades de pedra, i un Lloret que mostrava la qualitat de les seves jugadores, una plantilla confeccionada per materialitzar el retorn a Segona divisió nacional aquesta temporada i que sols va poder marcar al minut 44, quan una centrada va ser aprofitada per Ana Roman per fer el 1-0 amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, les arlequinades van sortir a mossegar i a igualar el marcador, i els dos equips van tenir alguna oportunitat de marcar, però seria Gisela la que faria el 1-1, al minut 62, quan va treure un córner magistralment que es va allotjar a la xarxa local entrant per el segon pal, sense que hi pogués fer res la defensa, i sols tres minuts desprès, hi va haver una jugada que podia haver sigut clau, quan Ballesteros va regatejar-se tres rivals i quan anava decidida cap a porteria, va rebre una entrada duríssima que va acabar amb la central rival, Bonet, expulsada per vermella directe. Desgraciadament, dos minuts desprès d'aquesta jugada, una pilota que va sortir rebotada, es va quedar perduda dintre de l'àrea sabadellenca per que
Míriam Maldonado fes el 2-1 que els bons minuts finals de les visitants, no varen poder remuntar, a pesar de tenir molt més domini del joc i prodigar-se més cara a porta rival, molt ben coberta per Irina Torrent.