divendres, 7 de febrer del 2014

Juvenil femení, molt per decidir

Arriba l'equador de la lliga a Primera

Excepte a alguna sorpresa, queda clar que a Primera juvenil el campió serà el FC Barcelona, que amplia a 15 les jornades amb victòria, aquest cop guanyant al segon classificat, el CD Sant Gabriel per un clar 0-4 i ampliant el seu avantatge sobre la segona plaça a vuit punts sobre les de Sant Adrià, que amb 37 supera als altres dos equips que actualment ocupen plaça per accedir al Campionat de Catalunya, un Pubilla Casas que va guanyar a l'Estartit per 1-2 i el Vilafranca, que va guanyar 0-1 al camp del Cerdanyola FC.

Gemma Zea va marcar el seu quart gol aquesta temporada.

CE Europa - CE Sabadell     3-3
Futbol i justícia pocs cops van agafats de la mà, i es va tornar a demostrar en aquest partit, on les visitants es varen emportar menys premi del que mereixien. Les locals necessitaven puntuar per intentar allunyar-se de la zona de descens, i varen ficar tota la carn a la graella, fent jugar a tres jugadores amb experiència a Segona nacional, com son Tània Álvarez (a l'onze inicial), Carla Hernández i Ana Alcocer, que seria determinant en aquest partit. Les gracienques varen començar amb molta ímpetu i marcant, al minut 15 el 1-0, contrarrestat nou minuts desprès per un gol de Lídia Alonso, que establia així el 1-1 al marcador amb el que es plasmava la igualtat sobre el camp i amb el que s'arribaria al descans.

Al segon temps, les escapulades van posar tota l'artilleria sobre la gespa, i Ana Alcocer al minut 56 va fer el 2-1, però les arlequinades van reaccionar posant més intensitat i molt més joc, empatant al minut 64 Gemma Zea i sols cinc minuts desprès, Yaiza Muñoz va demostrar la seva qualitat immensa en el 2-3. Les vallesanes es varen fer amb el partit, però van acumular molt cansament de jugar contra un equip amb molta qualitat a les seves botes, i el definitiu 3-3 arribaria a falta d'un minut per el final del partit, on Ana Alcocer, de nou, donaria un punt per a les locals, deixant sense un premi merescut a les arlequinades.

En l'altre partit amb presència vallesana, el Cerdanyola FC va caure a casa contra el At. Vilafranca, per un ajustat 0-1, que varen rebre en el minut quatre i que no van poder remuntar.