dimarts, 4 de febrer del 2014

Preferent, jornada 17

El Vic dona un cop sobre la taula

Líder i segones classificades, o el que és el mateix, UE Vic i CF Lloret, s'enfrontaven aquest passat diumenge a les 16 hores per lluitar cara a cara, amb sols tres punts de separació entre els dos equips i varen ser les locals les que amb la seva victòria per 2-1, posen ara 6 punts de diferència entre el liderat i les seves perseguidores en una jornada rodona per les osonenques, ja que PBB La Roca i RCD Espanyol C varen empatar el seu enfrontament directe, 2-2, i el CF Pallejà sols va poder aconseguir un 0-0 al camp del Santa Eugènia.

La UE Vic es destaca a la classificació.

UE Vic - CF Lloret     2-1
Les locals varen sortir amb tota l'artilleria sobre la gespa del Municipal de Vic i des del primer minut varen demostrar que volien aprofitar aquesta oportunitat per destacar-se a la classificació i al minut 12, Núria Sala va fer el 1-0. Amb les rivals tocades moralment, les vigatanes van tenir el partit a les seves mans i set minuts desprès va ser la màxima artillera local i ex-arlequinada, Elisabet Roca la que faria el 2-0 que posava a les osonenques amb tot de cara per a afrontar la resta del partit, que a partir d'aquell moment i fins a la mitja part, s'igualaria. Al segon temps, varen ser les selvatanes les que sortien amb més intensitat i ganes de retallar distàncies al marcador, contra un equip que es va prendre aquesta segona part amb molta més paciència i calma, caient alguns cops en la pèrdua de temps, cosa que feia perdre els nervis a les lloretenques que no aconseguien aprofundir massa en els seus atacs. A falta d'un minut per el final del partit, l'àrbitre va veure penal a favor de les visitants, que va transformar Míriam Maldonado per a fer el 2-1 definitiu. La UE Vic, a més, guanya el goal-average particular amb el CF Lloret en cas d'empat a punts a final de Lliga.