dimecres, 12 de febrer del 2014

Segona Catalana, jornada 16

Mercantil i Pubilla Casas segueixen sumant

Amb el descans del ADEFB Ripollet, aquest cap de setmana, CE Pubilla Casas i CE Mercantil han aprofitat per a destacar-se a la classificació guanyant els seus corresponents partits, i encara que sigui amb un partit de més disputat, aprofitar aquest component psicològic per posar pressió sobre les de l'Industrial de Ripollet. Per la seva part, el CF Ripollet va caure per 1-0 al camp de la UE Sant Fost.

Andrea Millan va marcar el 1-0

UE Sant Fost - CF Ripollet     1-0
Partit amb molt anivellat entre dos equips que mantenen molta igualtat, tant a la classificació, com sobre la gespa, on es va repetir pràcticament el partit de la primera volta, que va acabar amb victòria de les del Vallès Oriental, per 0-1. Aquest cop, al Municipal Can Lladó, les locals van sortir amb més ambició mentre que les vermelles esperaven tenir les seves opcions en els contracops, però a la primera part, cap dels dos equips va aconseguir marcar, arribant al descans amb l'inicial 0-0. Al segon temps, la igualtat es va trencar quan Andrea Millan, la golejadora del partit de la primera volta, va marcar, al minut 67 el 1-0. Llavors, les locals van ajuntar files defensivament i van cedir més la pilota a l'equip les ripolletenques, que a pesar de tenir un parell de bones oportunitats en els minuts finals, no van poder igualar el marcador.