dijous, 27 de febrer del 2014

Segona Catalana, jornada 18

Pubilla Casas i ADEFB Ripollet s'escapen

Nova entrebancada del CE Mercantil, aquest cop a casa i davant un CE Lliçà d'Amunt que a pesar d'estar a la zona baixa de la classificació, va donar la cara i va fer un bon partit per arrancar un meritori 1-1 d'Arrahona-Merinals. Per la seva part, Pubilla Casas va tenir moltes dificultats per guanyar el derbi contra la UD Gornal per un ajustat 1-2 en un partit que va haver de remuntar i l'ADEFB Ripollet va sumar una nova victòria contundent, per 9-2 amb el CF Ponent.

ADEFB Ripollet - CF Ponent     9-2
Nova victòria de les ripolletenques que posen la directa a conquerir una segona plaça que els pot donar opcions a l'ascens, però que les deixa a prop encara del CE Pubilla Casas per disputar-li el títol, amb una victòria que van cimentar marcant Josefa Tirado el 1-0 al primer minut i no desesperant quan quatre minuts més tard els varen fer l'empat les visitants. Josefa de nou als minuts 12 i 18 van posar distància al marcador i a pesar de que Djenab va posar el 3-2 a la mitja hora de joc, Josefa va marcar de nou per a arribar al descans amb un segur 4-2. A l'inici de la segona part, les visitants es van llançar a l'atac, però entre els quatre gols de Raquel Corral i el de Carla Saraiba, varen sentenciar el partit amb l'escandalós 9-2 final.