diumenge, 23 de març del 2014

CE Sabadell - CF Pardinyes 1-2

L'efectivitat visitant fa que els tres punts marxin cap a Lleida

En un partit amb el joc bastant igualat, les arlequinades no varen poder sumar davant un Pardinyes que a pesar de les baixes amb les que va venir a Sabadell, va saber aprofitar les seves oportunitats i va sumar tres punts més seguir a la zona alta de la classificació de Preferent.

Partit molt lluitat que va caure del cantó visitant (Foto: Silvia Alonso).

Uns primers minuts de tanteig entre dos equips que volien tenir la pilota i que van intentar aconseguir possessions llargues per arribar a l'àrea contrària, però cap dels dos equips tenia ocasions clares per posar-se davant del marcador. A partir del quart d'hora de partit, però, les locals varen passar una fase de nervis sense poder treure de la seva zona de perill la pilota, fins que arribat al minut 20, seria Alexandra Taberner que aprofitaria una indecisió de les sabadellenques per rebre la pilota sola davant Pinto i batir-la amb un xut ajustat al pal. Amb el 0-1 les vallesanes van passar uns minuts de dubtes, però van començar a agafar la iniciativa en el joc, però sense concretar a partir de tres quarts del camp, tenint la ocasió més clara en un travesser de Mayo en un xut des de gairebé mig camp. El marcador, amb aquests condicionants, assenyalaria el 0-1 al descans.

Al segon temps, el CE Sabadell sortiria amb intensitat i ganes d'aconseguir el domini de la pilota des del primer moment, mentre que les lleidatanes varen plantejar un partit amb més paciència, esperant la errada local per fer algun contracop ràpid i sentenciar el partit, però serien les arlequinades les que empatarien al minut 58, posant el 1-1 Mayo en un xut fort des de la frontal de l'àrea que Mireia no va ser capaç d'aturar, però sols dos minuts desprès, el Pardinyes faria el 1-2, obra d'Alba Suárez en una jugada on la defensa local no va ser capaç de treure la pilota d'un embolic a l'àrea. La última mitja hora del partit, tot varen ser excessius nervis per part de les sabadellenques i a pesar de tenir més opcions a l'atac, no van saber trobar la porteria rival, mentre que les gualdinegres en tot moment van saber mantenir la calma necessària en aquestes situacions per acabar emportant-se els tres punts cap a la terra ferma.