dissabte, 22 de març del 2014

La prèvia: CE Sabadell - CF Pardinyes

Amb ganes de sumar


El CE Sabadell FC rep aquest diumenge la visita a Poliesportiu Olímpia del CF Pardinyes de Lleida, a les 12.15 en un partit que serà arbitrat per Pablo Horacio, assistit en bandes per en Àngel Pérez i Héctor Badillo.


-
CE Sabadell - CF Pardinyes

El CF Pardinyes actualment ocupa la sisena plaça de la classificació, amb 37 punts en 21 partits, sumats en 12 victòries, un sols empat i vuit derrotes. En l'apartat de gols marcats i gols encaixats, tenen molt igualtat, ja que han anotat 43 gols i n'han rebut 42. En el partit de la primera volta, varen guanyar a les arlequinades per un ajustat 3-2, en un partit que si ve es va arribar a posar amb un 3-0 per a les locals, va acabar amb un pal de les arlequinades, i amb derrota per la mínima, com podeu llegir en el resum del partit.

L'equip lleidatà, compta amb la quarta millor golejadora de la categoria, Anna Oriach, una jugadora que acostuma a entrar per els extrems de l'atac del seu equip, ràpida i amb molta habilitat, que ha sumat ja 17 gols en els 19 partits que ha disputat amb l'equip. L'acompanyen Alba Suárez amb set gols, Alexandra Taberner amb cinc, Laura Ferran i Ainoa Muñoz amb quatre gols com a realitzadores de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada