diumenge, 16 de març del 2014

RCD Espanyol - CE Sabadell 3-0

Dura derrota davant un gran rival

Difícil missió la que tenien les noies de Carlos Arean d'arrancar un punt de la ciutat esportiva Dani Jarque, i a pesar de que a la primera part van tenir algunes opcions, una de les davanteres locals, Nerea Gómez, va posar per davant al seu equip, i a la segona part, la calderina Andrea Gómez, que va estar pletòrica durant tot el partit, va marcar dos gols més que van donar els punts en joc a les de casa.

Derrota a pesar d'un partit seriós.

El primer temps començava amb els dos equips estudiant-se però poc a poc les de Sant Adrià van començar a entonar-se i a agafar el timó del joc, a pesar de que en el centre del camp trobaven molta oposició de Gis, Mayo i Cosy que en tot moment van estar força compactes, però en la primera pilota amb perill manifest que va tenir l'equip local, Nerea Gómez va trepitjar àrea i va fer un gran gol que desequilibrava el marcador amb el 1-0, al minut 18. Les arlequinades però, no es varen descompondre i poc a poc van anar anivellant el joc, encara que a la zona de finalització no tenien ni l'encert ni la fortuna per a aconseguir empatar, puix que davant, també tenien una defensa molt encertada i sobretot, una portera, Andrea Giménez molt encertada. Amb la mínima diferència, es va arribar al descans.

A la segona part, les sabadellenques van sortir amb la intenció d'empatar al marcador, plantejant un partit valent, intentant avançar la línia de defensa per a empetitir espais en el mig camp, però Andrea Gómez va trencar el fora de joc al minut 51 per batre Pinto en un mà a mà i fer el 2-0. Amb el CE Sabadell desesperat per intentar marcar, els contracops locals eren freqüents, i al minut 71, Melania va haver de tallar un just a la línia de l'àrea, on les periquites podien haver sentenciat. En la falta, Pinto va desviar el just per enviar la pilota al travesser i a córner, evitant un 3-0 que acabaria arribant al minut 88 en un altre contracop mortal executat per Andrea Gómez.

Amb aquest resultat, les locals completen ara si, una volta sencera sense conèixer la derrota, puix que l'últim equip que les va derrotar, va ser el propi CE Sabadell a la primera volta, acumulant amb aquesta ratxa, 10 victòries i 4 empats.