dimecres, 12 de març del 2014

Segona Catalana, jornada 19

El CE Mercantil descansa, s'escapen les seves rivals

Aquesta jornada, les sabadellenques tenien jornada de descans i cap dels seus dos rivals directes, va fallar. El CE Pubilla Casas, tenia per la seva part un dels derbis de l'Hospitalet, però va batre al FC Can Buxeres per un plàcid 5-0, mentre que la ADEFB Ripollet, visitava a les seves veïnes del CF Ripollet, les quartes menys golejades del grup, i van tenir el mèrit de golejar per 2-7.

Maria Fernanda no va poder aturar la piconadora industrial.

CF Ripollet - ADEFB Ripollet     2-7
Derbi on les segones classificades visitaven el camp d'un dels equips més segurs en defensa de la categoria, però que varen saber trencar ràpidament, quan la imparable Raquel Corral va fer el 0-1 al minut quatre. La sabadellenca de naixement, va tornar a marcar, dos gols més als minuts set i nou per a posar el 0-3 en un inici impressionant, que va rematar Blanca Martín al minut 17 fent el 0-4. Les locals es varen recompondre i van anar agafant confiança en el seu joc defensiu, i la seva defensa, amb comptades sortides al contracop, però la primera part acabaria amb un clar 0-6 per que Carla Saraiba i Josefa Tirado marcarien als minuts 42 i 43.

El segon temps s'endevinava sense història, sobretot per que les locals van intentar no patir més, reforçant el seu joc defensiu, i les visitants van fer jugar a algunes jugadores amb menys minuts de l'habitual, i poc a poc les vermelles es van anar atrevint sobre el camp, per fer al minut 67 el 1-6 per mitjà de Berta Collado i tres minuts desprès el 2-6 fet per Katia. Raquel Corral va tancar una altre actuació per treure's el barret i el seu quart gol de la matinal fent el 2-7 al minut 77, i el partit va anar morint, amb els dos equips cansats per la calor que feia el migdia de diumenge a Ripollet.