diumenge, 13 d’abril del 2014

CF Santpedor - CE Sabadell 2-2

Repartiment de punts en un partit molt entretingut

En el partit corresponent a la 26ena jornada de Lliga, s'enfrontaven les locals, un CF Santpedor en una zona molt tranquil·la de la classificació i un CE Sabadell que segueix sumant per intentar acabar la temporada a la part mitjana de la taula i que va acabar amb un empat, 2-2, que no va deixar content a cap dels dos equips.

Yaiza Muñoz, del juvenil, va jugar amb el primer equip.

El partit es va desenvolupar amb dues parts clarament diferenciades, ja que al primer temps, l'equip local va sortir amb les idees molt clares i van aconseguir apoderar-se de la pilota i no deixant sentir còmode a les arlequinades, sent les blaugranes les primeres que van tenir ocasions més clares de gol, encara que els pals e Inés Palmiero van desbaratar el perill local, arribaria el minut 21, on Ona Rodríguez materialitzaria el 1-0 que posava en franquícia al marcador a les locals. La polèmica, però, estaria en un dels dos gols que el col·legiat va anular a les arlequinades, ja que va ser en un fora de joc molt dubtós i protestat per part visitant. Amb tot, es va arribar al descans amb domini i la mínima diferència per part de les bagenques i amb el partit obert per al segon temps.

A la segona part, es va viure un canvi de papers dels dos equips, ja que el CE Sabadell era qui dominava la possessió de la pilota i seria Desiree Moya la que empataria el partit, fent el 1-1 al minut 57 i deixant a les locals tocades i amb molts dubtes en el seu joc, fins que al minut 67, en una jugada a pilota aturada, la jugadora del juvenil, Lídia Rodríguez, donava la volta al marcador amb el 1-2. Les jugadores locals, van reaccionar i van tornar a crear ocasions de perill i, després d'una bona jugada col·lectiva, arribava el 2-2 fet per Olga Castaño al minut 81. El marcador encara podia haver canviat, ja que primer Ona va aprofitar un desajust defensiu per enviar una pilota al pal i al minut 90 Ballesteros va tenir opció en una jugada que va desbaratar Sheila.

Un punt per a cada equip i les locals queden amb 37 punts mentre que les arlequinades arriben als 28 en un partit on les arlequinades van portar a les jugadores del juvenil Lídia Rodríguez, Yaiza Muñoz, Laia Santos i Cristina Gómez, que van jugar força minuts i van demostrar que son tot un garant del futur de l'equip vallesà.