dimarts, 1 d’abril del 2014

Juvenil: CE Sabadell - RCD Espanyol 1-0

Excel·lent feina amb premi

Aquest passat dissabte, es disputava a Olímpia el partit corresponent a la 22ena jornada de Lliga de Primera divisió juvenil entre el CE Sabadell i el RCD Espanyol, amb tres importants punts en joc, i que al final van quedar-se en mans de les locals amb un ajustat 1-0.

Tres punts més per a les arlequinades que les acosta a la zona alta.

Ben aviat es va veure que les arlequinades anaven a per la victòria, i al minut tres Lídia Rodríguez faria el 1-0, i tindrien alguna arribada per a ampliar el marcador, però sense poder arribar a rematar. Poc a poc s'equilibrava el joc, i les visitants varen anar posant en problemes a les sabadellenques, fins que al minut 27, Sílvia hauria de salvar una doble ocasió visitant que va fer despertar a les locals, que varen saber reaccionar i tornar a posar el partit en igualtat de joc, fins que es va arribar al descans amb el mínim avantatge al marcador.

Al segon temps, les visitants van sortir amb molta empenta, però el pas dels minuts les feia desesperar, tallant alguns contracops amb excessiva duresa. Les arlequinades, però, en cap moment varen perdre la organització i el cap, i quan les periquites van arribar a l'àrea local, Delia demostrar que l'equip té a dues porteres impressionants. El pas dels minuts, va acabant de fer perdre els nervis i l'esperança de canviar el resultat del partit a les visitants i el partit va acabar amb el 1-0 que donava els tres punts a les locals.

Per la seva part, el Cerdanyola FC va saber aixecar un partit que se li va complicar al minut 44 amb el 0-1 visitant, per acabar guanyant amb dos gols de Sara Villanueva per 2-1 sobre el CF Torelló.