dilluns, 14 d’abril del 2014

Juvenil: Cerdanyola FC - Reus Deportiu 0-3

Derrota davant un bon rival

El Cerdanyola FC rebia la visita del Reus Deportiu, un equip que està lluitant per intentar aconseguir conquerir la quarta plaça de la lliga per a disputar la Copa Catalunya, objectiu que tenen actualment a sols un punt, lloc que ocupa el RCD Espanyol, i va sumar els tres punts en aquest desplaçament, guanyant per 0-3 i demostrant tenir un equip excel·lent.

El Cerdanyola no va poder superar a un gran rival (Foto: Jordi Romagosa).

Al principi del partit, es va veure igualtat sobre la gespa de La Bòbila, però la qualitat individual d'Ariadna Franch, la quarta màxima golejadora de la lliga, sortiria a la llum, doncs engaltava des de la frontal de l'àrea un xut imparable per a Nerea Delgado que no va poder fer res a pesar de la estirada que va fer, i així arribava el 0-1 al minut 9. Amb el marcador en contra, les locals van començar a intentar construïr joc per arribar a l'àrea contrària, però el Reus es tancava amb molt ordre tenint força solidesa en el mig del camp, i tot i així, les verd-i-blanques van tenir alguna arribada que Patri resoldria sense problemes, arribant el descans amb la mínima avantatge per a les locals.

Al segon temps, diferència pronunciada de plantejaments per part dels dos equips. El Cerdanyola intentava empatar intentant portar la iniciativa del joc, però les visitants en tot moment es van dedicar a tallar els atacs locals i sortir en perillosos contracops, com el que va acabar en el 0-2, en una passada des de l'esquerra de l'atac que Laura Garrit va transformar en gol al minut 50. Vuit minuts desprès, seria Natàlia la que faria el 0-3, aquest cop disparant desprès d'una bona internada des de la dreta de l'atac. Els últims vint minuts, les locals van tenir més possessió de la pilota, algunes arribades per marcar, però els va faltar per una banda encert i per l'altre tenien davant un Reus que va saber controlar en tot moment el partit.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola FC segueix en novena plaça, amb 34 punts i 11 per sobre del descens, a falta de sis jornades per acabar la lliga. Per la seva part, el CE Sabadell va aplaçar de mutu acord el seu partit amb el CF Torelló.