dimecres, 9 d’abril del 2014

Juvenil: FC Barcelona - CE Sabadell 4-0

No poden amb les líders

El juvenil A del CE Sabadell visitava la ciutat esportiva Joan Gamper per enfrontar-se a les líders, un FC Barcelona que portava les 22 jornades del campionat comptant per victòries els seus partits, i que aquest passat dissabte, sumava una victòria més en aquesta impressionant ratxa que les manté líders, amb 12 punts sobre les segones classificades, el CD Sant Gabriel.

El CE Sabadell no va poder puntuar (Foto: Roger Benet).

Ja d'inici, les locals volien demostrar que busquen sentenciar la lliga el més aviat possible i varen començar a imprimir el seu ritme e imposar el seu joc, dominant el partit i creant algunes ocasions força perilloses, encara que les arlequinades, que van sortir amb la mentalitat defensiva per a no encaixar, van aconseguir aguantar una mica més de mitja hora de joc, quan Laia Aleixandri va fer el 1-0. Fins al mig temps, el domini blaugrana va seguir sobre la gespa, però el marcador no es va moure.

Va ser a la segona part que als dos minuts d'iniciar el joc, Carla Barrero va fer en pròpia porta el 2-0. Les arlequinades van seguir intentant mantenir el cap fred i la defensa numantina, però arribaria el 3-0 de Candela al minut 50. Quedaven trenta minuts i les sabadellenques es van seguir defensant amb ordre, encara que no tenien la confiança necessària per a sortir al contracop amb prou efectivitat. A falta de quatre minuts, Laia Castilla sentenciaria el partit posant el 4-0 al marcador final. Teniu més fotografies del partit a: Àlbum.

Per la seva part, les segones classificades, el CD Sant Gabriel, va suar de valent per derrotar a l'altre equip vallesà de Primera divisió, el Cerdanyola FC, per 2-0, acabant el partit amb una jugadora de menys i l'entrenador expulsat, en un partit on van ser força castigades per les targetes.