dissabte, 5 d’abril del 2014

La prèvia: CE Sabadell - CE Llerona

Tres punts per seguir consolidant la permanència


El CE Sabadell rep aquest diumenge 6 d'Abril a les 12.15 hores, en les seves instal·lacions d'Olímpia al CE Llerona, en partit corresponent a la 25ena jornada de lliga, en un partit xiulat per Marc Padrós assistit en bandes per Javier Fermín i Juan Carlos Martínez.

-
CE Sabadell - CE Llerona

El CE Sabadell s'enfrontarà contra el CE Llerona, un equip situat en vuitena plaça de la lliga de Preferent i que acumula 33 punts en els 23 partits que ha disputat fins a dia d'avui, repartits amb 10 victòries, tres empats i 10 derrotes, sumant 46 gols a favor i havent encaixat 45, sent potser l'equip amb les estadístiques més igualades de la categoria. En el partit d'anada, les arlequinades varen perdre en un partit força igualat per un desnivellat 4-1, com podeu veure al resum que es va fer del partit.

Un dels rivals més complicats per al joc de les arlequinades. Un equip que sap jugar perfectament al contracop i que té molta qualitat en totes les línies. Les de Les Franqueses del Vallès, ja han complert el seu objectiu, que era la permanència matemàtica a la categoria. El seu perill màxim, Anaïs Chamorro, és la tercera màxima golejadora del grup, amb 19 gols, en un equip que va patir la baixa per lesió d'Anna Molet, una jugadora que fa dues temporades va ser capaç de marcar 99 gols en 28 partits disputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada