dissabte, 26 d’abril del 2014

La prèvia: CE Sabadell - PBB La Roca

Ens visita un equip aspirant a l'ascens


El CE Sabadell femení, rep aquest dissabte 26 d'Abril, a les 20.00 hores al poliesportiu Olímpia a la Penya Blanc-i-blava de La Roca, un potent equip amb aspiracions d'ascens, actuals quartes classificades de la categoria i sota l'arbitratge de Carlos López Buendia, assistit en bandes per Andreu Ballester i Nicole Crespo.

-
CE Sabadell - PBB La Roca 

Les del Vallès Oriental volen aconseguir l'ascens en la seva tercera temporada a la categoria, i visiten Olímpia en una quarta plaça provisional, aconseguida sumant 45 punts en 24 partits, havent guanyat 13 partits, empatats sis i perduts només cinc partits, sent les màximes golejadores del grup, amb 77 gols marcats i tenint la quarta millor defensa, amb sols 40 gols encaixats. En el partit de la primera volta, les arlequinades varen donar la sorpresa arrancant un punt de La Roca del Vallès, en un partit que va acabar amb un empat, 1-1 com podeu llegir en el següent reportatge.

L'equip disposa a les seves files de la segona màxima golejadora del grup, Cristina González, una jugadora amb molta experiència i autora de 24 gols en els 18 partits que ha disputat. Laura Petit, jugadora de 29 anys, ex-arlequinada però que ha tastat la màxima categoria amb el CD Sant Gabriel i el RCD Espanyol però que ha passat per segona nacional també, a part del CE Sabadell amb Llevant Les Planes, CF Badalona i UE Sant Andreu, sumant aquesta temporada 10 gols en els 19 partits que ha disputat.

Així doncs, les sabadellenques tenen una difícil missió, però igualment que varen sumar un punt en la primera volta de la lliga, poden aconseguir en aquest segon tram de campionat, alguna alegria a la afició arlequinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada