divendres, 11 d’abril del 2014

La prèvia: CF Santpedor - CE Sabadell

Difícil camp per visitar


Aquest dissabte, 12 d'Abril, es disputa a les 16.30 hores el partit corresponent a la 26ena jornada de Lliga de Preferent femenina, que enfrontarà al CF Santpedor amb el CE Sabadell en un partit en el que xiularà en Lluís Ballonga, assistit per Marçal Antúnez i Germán Sánchez a les bandes.

-
CF Santpedor - CE Sabadell

El CE Sabadell es desplaça doncs al Bages per a enfrontar-se al conjunt blaugrana que actualment està situat en una còmode setena plaça, amb 36 punts sumats en els 23 partits de lliga que ha disputat, havent aconseguit 11 victòries, tres empats i havent patit nou derrotes en el campionat, amb un bagatge ofensiu de 60 gols anotats, sent el tercer equip més golejador de la categoria, però l'ha penat haver encaixat també 60 gols, sent també el tercer equip que més gols ha rebut en la competició. 

En el partit d'anada, les arlequinades varen aconseguir la victòria per un ajustat 5-4 en un partit on les locals van anar per davant del marcador la major part del partit, però que les blau-granes empataven al minut 88, per rebre el gol que deixava els tres punts a Sabadell en el descompte, com podeu veure en el resum del partit.

La màxima golejadora de l'equip és Sara Pujals, que ha fet 11 gols en els 15 partits que ha disputat, empatada en quantitat amb Ona Rodríguez, encara que la jove jugadora de Saldes els ha fet amb 23 partits. Mariona Fuentes, amb nou gols les segueix, en un equip en que el gol està molt repartit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada