dimarts, 8 d’abril del 2014

Primera Catalana, jornada 25

Tot igual a dalt, canvis a la zona baixa


A falta de sols cinc jornades per acabar el campionat, les posicions finals ja es van entreveient. Si a la zona alta, opten tres equips per la plaça d'ascens i per la de Copa Catalunya, a la zona baixa son quatre equips els implicats en la lluita per eludir la última plaça de descens, ja que a part de CFJ Mollerussa i el CE Òdena, que aquesta jornada certificava el descens, les últimes cinc jornades estaran molt interessants en la zona de perill.

Sant Gabriel segueix al liderat (Foto: Pedro Salado).

Primera Catalana, Grup II:
CE Seagull - CD Sant Gabriel C     1-5
EF Montcada - CE Òdena     8-0
CE Júpiter - UD La Planada     0-1
CE Manresa - CFJ Mollerussa     4-0
ECF Les Garrigues - UE Tàrrega     3-2
CS Juan XXIII - UDA Gramenet     5-0
FC Martinenc - Soses     4-1
FC Sant Quirze - Lleida Esportiu     4-3

El Sant Gabriel C segueix manant la classificació, desprès de guanyar el derbi contra el CE Seagull, seguit a sols quatre punts per una EF Montcada que va golejar i va certificar el descens matemàtic del CE Òdena. En tercera plaça, però ja a 10 punts del liderat, la UD La Planada, que a pesar de les baixes, va guanyar a un difícil CE Júpiter a domicili.

Per la zona baixa, canvi en l'equip que ara estaria afectat per la última plaça de descens. Si com hem dit, CE Seagull no va guanyar, tampoc ho varen poder fer UE Tàrrega, que va perdre el derbi lleidatà contra la ECF Les Garrigues per un ajustat, però si ho va aconseguir el CE Manresa, que va golejar al fanalet vermell CFJ Mollerussa per 4-0, encara que patint, per que les lleidatanes varen fer una primera part meritòria on no varen encaixar cap gol. Ara, la plaça de descens lliure, l'ocuparia la UDA Gramenet, que està patint el desordre administratiu de la entitat i que sols es va poder presentar amb vuit jugadores a Terrassa, on el CS Juan XXIII les va guanyar per 5-0.

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel C    65 pts.
2.   EF Montcada     61 pts.
3.   UD La Planada     55 pts.

...
6.   FC Sant Quirze     44 pts.
...
11. CE Seagull     24 pts.
12. CE Manresa     24 pts.
13. UE Tàrrega     23 pts.
14. UDA Gramenet     22 pts.
15. CE Òdena     8 pts.     Descens
16. CFJ Mollerussa     1 pts.    Descens


A la propera jornada, trobarem un UD La Planada - EF Montcada que pot ajustar o sentenciar part de la classificació. A la zona baixa, no hi haurà enfrontaments directes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada