diumenge, 4 de maig del 2014

Bellavista Milan - CE Sabadell 3-5

Victòria amb esforç

El CE Sabadell va haver de lluitar per vèncer en un partit que si bé tenia força dominat cap a les acaballes de la primera part, se li va complicar amb l'empat de les locals i la expulsió d'una de les seves centrals. Al final, Mayo va treure a relluïr tot el seu repertori de virtuts per a marcar dos gols i sumar tres punts en el camp d'un equip que a pesar de saber que tenen el descens firmat, varen donar la cara tot el partit.

Tres punts més per a les arlequinades, que ja estan salvades.

Sols començar el partit, al minut cinc, Maria Farreras aprofitarva la primera ocasió per a les locals per a fer el 1-0, però sols 10 minuts després, Desiree Moya va posar el 1-1 que igualava al marcador, fins que al minut 27, Tania, en una jugada per l'extrem, feia el 1-2. Desiree Moya marcava de nou, al minut 41, semblant que sentenciava el partit, però de nou Farreras aconseguiria marcar per a l'equip de Les Franqueses del Vallès i el lluminós es posava en un ajustat 2-3 a l'anar els equips al vestuari, en una primera part on les sabadellenques van veure porta amb molta facilitat.

Al segon temps, tot i el lleuger domini arlequinat, va ser de nou l'equip local el que marcava, posant l'empat al marcador per mitjà d'una inspirada Maria Farreras, al quart d'hora del segon temps, i amb el 3-3, semblava que es complicava el partit per a les sabadellenques, quan Melania, sent la última defensa, havia de tombar a una rival, veient la vermella, al minut 67. Tot i així, l'equip va treure el seu caràcter a relluïr i Mayo, després de donar una lliçó de futbol al mig camp, va marcar, als minuts 71 i 77 dos gols que deixava el partit amb el 3-5 final.

Les arlequinades segueixen en onzena plaça, sumant ara 31 punts en els 26 partits que han disputat, amb la tranquil·litat de la salvació aconseguida.