diumenge, 11 de maig del 2014

CE Sabadell - Santa Eugènia 3-1

Victòria per acomiadar-se d'Olímpia

El Sènior del CE Sabadell femení sumava aquest diumenge tres punts en l'últim partit de la Lliga que disputava a Olímpia, en un partit on es varen enfrontar a un Parroquial Santa Eugènia de Girona que quedarà finalment en tretzena plaça, pendent i patint per possibles descens compensats a final de temporada.

Partit molt pràctic de les noies de Carlos Arean.

L'inici del partit va ser perfecte per a les arlequinades, puix que en la primera jugada de partit, Patri Ballesteros rebé una pilota a l'àrea, afrontant perfectament el cara a cara amb Marina Vinardell per batre-la i aconseguir el 1-0. Amb el marcador a favor, les sabadellenques tenien la tranquil·litat d'esperar a les seves rivals en defensa i sortir amb la pilota controlada, fins que un canvi de banda perfecte va permetre a Amanda entrar per l'extrem dret i fer el 2-0 en un xut creuat i col·locat al minut 18. Amb resultat, les gironines acumularien més jugadores al mig del camp, aconseguint el control de la pilota, i tenint més arribades com la que va significar el 2-1 fet per Sònia Noell, al minut 36, encara que a la mitja part, s'arribaria amb el 3-1 que va fer sis minuts més tard Ruth amb una preciosa vaselina, llunyana i col·locada per sobre la portera rival.

Al segon temps, el partit començaria a decaure. Les vallesanes es varen centrar molt més en l'aspecte defensiu, mantenint un bon bloc a darrera i sortint en contracops molt controlats, però excessivament lents com per sorprendre a les seves rivals, mentre que les parroquials els costava construïr joc més enllà del mig camp. Amb el pas dels minuts, la xafogor feia que les jugadores d'ambdós equips patissin molt sobre la gespa i que el joc perdés la vistositat del primer temps, a pesar d'algunes jugades amb força mèrit per part dels dos equips, però que no van fer moure el marcador, i s'arribaria al final dels 90 minuts amb el mateix 3-1 que lluïa el marcador a mitja part.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell arriba als 34 punts en els 27 partits que ha disputat de lliga, assegurant-se com a mínim la onzena plaça final en aquest campionat.