divendres, 2 de maig del 2014

La prèvia: Bellavista Milan - CE Sabadell

Seguir sumant és l'objectiu


El CE Sabadell visita aquest dissabte, 3 de Maig a les 18 hores, Les Franqueses del Vallès per disputar el partit de la  camp del Bellavista Milan, en un partit corresponent a la jornada 28 de Preferent en un partit xiulat per en Ricard Vidal.

-
BELLAVISTA MILAN - CE SABADELL

Les del Vallès Oriental varen firmar la setmana passada un descens dolorós a Primera catalana perdent a casa les líders per un excessiu 10-1 però afronten aquesta setmana el partit sense gens de pressió, ja que saben que els propers tres partits que disputin, podran sortir a gaudir a la gespa, sense preocupar-se dels tres punts en joc i sols ocupant-se de jugar al seu gust. Molt lluny estarà dels nervis i la decepció que es varen emportar al partit de la primera volta, on a pesar d'avançar-se al minut 3, varen perdre per 4-1 com podeu veure en el resum d'aquell partit.

L'equip ocupa actualment la catorzena plaça a la lliga, amb sols set punts, sumats en dues victòries, una d'elles en el derbi de Les Franqueses del Vallès, quan varen assaltar el camp del CE Llerona guanyant per 2-3, i un solitari empat, acumulant també 41 gols a favor, però havent encaixat 109 en contra, sent la pitjor defensa de la categoria. L'equip, però està moralment molt tocat desprès de que suma una ratxa de 15 partits seguits sense sumar cap punt.

Maria Farreras, una jugadora de qualitat contrastadíssima, és la màxima golejadora de l'equip, amb 14 gols sumats en els 24 partits que ha disputat, seguir per Verònica Carrillo, amb 10 en també 24 partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada