divendres, 16 de maig del 2014

La Prèvia: EF Bonaire - CE Sabadell

Derbi per acabar la lliga


Aquest dissabte, 17 de Maig, es disputa la última jornada de lliga, amb el derbi entre els equips de les co-capitals del Vallès Occidental, la EF Bonaire i el CE Sabadell, a les 18.15 hores en un partit arbitrat per Kevin Blanco assistit a bandes per Manuel Martínez i Toni Ramírez, i que enfronta a dos equips que han salvat aquesta temporada la categoria de manera solvent.


-
EF Bonaire - CE Sabadell

La EF Bonaire està actualment a la novena plaça de la classificació, amb 38 punts aconseguits en els 27 partits de lliga que ha disputat, sumats en 11 victòries i cinc empats, havent patit la derrota en unes altres 11 ocasions. L'equip egarenc té la quarta pitjor mitjana anotadora, amb sols 38 gols a favor, però en canvi, la quarta millor defensa del grup, amb sols 41 gols encaixats.

Sandra Sáez era la màxima anotadora de l'equip, amb set gols marcats en els 15 partits que va disputar, abans de marxar al FC Sant Quirze del Vallès de Primera Catalana i Sonia León, Núria Ortega, Cèlia Velasco i Nina Riera, porten 5 dianes per a l'equip. Sota pals, la ex-arlequinada Laura Segura, que acostuma a tenir la plaça d'arquera titular i Paula Castro, donen mostra de la seva qualitat partit darrera partit, i voldran evitar el resultat de la primera volta, on les arlequinades varen sumar els tres punts com podeu llegir en el resum d'aquell partit: RESUM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada