dimarts, 3 de juny del 2014

Acaba la lliga de Primera Juvenil-Cadet

Última jornada amb moguda


Acabava la lliga amb dos focus d'atenció per dirimir la quarta plaça d'accés al Campionat de Catalunya i la quarta plaça també per al descens. Per l'accés a la glòria, un enfrontament directe entre RCD Espanyol i Reus Deportiu que es jugaven entrar a la competició de Copa i per la part baixa, CF Molins de Rei i Santa Eugènia visitaven a CF Pallejà i FC Martinenc respectivament.


Bon paper dels dos equips vallesans a la categoria.


En la zona de descens, el FC Martinenc va rebre al Santa Eugènia i a pesar de que les visitants varen marcar al minut 5, van demostrar molts nervis, ja que sabien que la victòria o l'empat les salvava sense haver d'esperar al resultat de l'equip que lluitava per salvar-se. Amb el 0-2 al minut 65, les gironines van arribar a la calma i sols es varen relaxar el els minuts finals, on les locals van retallar distàncies amb el 1-2. Aquest resultat va deixar el CF Pallejà-CF Molins de Rei com un simple tràmit on les visitants van guanyar per 0-3 el derbi del Baix Llobregat.

Per la zona alta, un decepcionant RCD Espanyol rebia amb urgències i 58 punts a un Reus Deportiu que amb 60 punts li servia un empat per a poder accedir a les semifinals del Campionat, però les locals, s'avançarien amb un gol de Marina González al minut 23 i repetirien amb Laia Torres al minut 48. L'emoció del partit arribaria quan Ariadna Franch faria al minut 66 el 2-1 i l'últim quart d'hora les visitants posarien en problemes a les blanc-i-blaves, que acabarien salvant la temporada amb la victòria final.

Classificació final:
1.   FC Barcelona     90 pts. Campiones de Lliga.
2.   CE Sant Gabriel     69 pts.
3.   CE Pubilla Casas     64 pts.
4.   RCD Espanyol     61 pts.
5.   Reus Deportiu     60 pts.
6.   At. Vilafranca     53 pts.
7.   CE Sabadell     52 pts.
8.   UE l'Estartit     48 pts.
9.   Cerdanyola FC     43 pts.
10. Vic Riuprimer     42 pts.
11. CE Europa     30 pts.
12. Santa Eugènia     30 pts.
13. CF Molins de Rei     27 pts. Descens.
14. CF Torelló     21  pts. Descens.
15. FC Martinenc     5 pts. Descens.
16. CF Pallejà     3 pts. Descens.

Les semifinals del Campionat de Catalunya seran les següents, i es disputaran les dues el proper Dissabte 7 de Juny al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar:

CE Sant Gabriel - CE Pubilla Casas     a les 10 hores.
FC Barcelona - RCD Espanyol     a les 12 hores.

Les esquadres vencedores es citaran per la Final, el Diumenge, 8 de Juny a les 10 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada