dimecres, 11 de juny del 2014

Els campionats de Catalunya al complert

Aquest proper cap de setmana, festa del futbol català


Aquest proper cap de setmana, 14 i 15 de Juny, es disputen el gran gruix de les finals dels campionats de Catalunya de futbol femení, al camp de futbol de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat, i aquí us presentem les finals de les que podreu gaudir els que us hi acosteu o fins i tot les que podreu veure per Esport 3, el canal que emetrà alguna d'aquestes finals.


La categoria Juvenil es va jugar aquest cap de setmana passat, amb la victòria del CE Sant Gabriel a la final, sobre el FC Barcelona en un partit on durant els 80 minuts no es varen veure gols i que es va decidir en els penals, on el 5-4 final va donar el triomf a les adrianenques com vareu poder veure ahir en aquest article.



La categoria Infantil, tindrà una final entre el FC Barcelona i el CE Mercantil, que es disputarà el mateix Dissabte 14 a les 13.00 hores i que a més, serà oferta en directe per Esport 3. Les barcelonines han accedit a la final vencent en el Grup I de Lliga, guanyant 21 partits i empatant sols un en els 22 partits que va disputar, desfent-se posteriorment del RCD Espanyol a semifinals, guanyant-les a casa per 3-1 i patint a la tornada perdent per 3-2. Per la seva part, les sabadellenques, arriben amb el títol a la butxaca del Grup II a la lliga, on varen sumar 19 victòries i sols tres derrotes i superant les semifinals a la UE Cabanes, per un clar 11-0 a l'anada i 2-3 en terres gironines.



En categoria Aleví, es veurà un partit per el títol entre CE Sant Gabriel i RCD Espanyol, es disputarà aquest proper Dissabte 14, en aquest cas a les 16.00. Les de Sant Adrià hi accedeixen desprès de vèncer la Lliga del Grup III vencent els 26 partits que va disputar i eliminant a les semifinals a la UE Centelles per un clar 0-7, i es trobaran en el partit per el títol a les blanc-i-blaves, un altre equip imbatut en Lliga, que va guanyar els 22 partits que va disputar, marcant la escandalosa xifra de 405 gols i rebent-ne sols quatre, i eliminant, amb patiment a les semifinals al vencedor del Grup I de Lliga, un CF Igualada que sols va cedir per un ajustat 1-2.



La categoria Cadet gaudirà d'una final entre el RCD Espanyol i la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, també es disputarà el Dissabte 14 de Juny a les 17.30 hores. Les blanc-i-blaves arriben a aquest partit havent guanyat la Lliga del Grup III amb 22 partits guanyats en els 22 disputats i eliminant a les semifinals al CE Manresa, a les quals va vèncer en els dos envits, 5-4 a casa i 1-7 a domicili. Davant, tindrà a un equip que jugarà a l'estadi de l'altre equip de la seva ciutat en una temporada on ha dominat el seu grup de competició, guanyant els 20 partits disputats i superant les semifinals contra la UE Cabrera, perdent al Maresme per 3-2 i guanyant a la tornada per 5-2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada