diumenge, 8 de juny del 2014

La final Infantil està servida

La categoria tindrà presència sabadellenca

Aquest diumenge es disputaven els partits de tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil, que deixen l'enfronament del proper Dissabte 14 de Juny a les 13 hores en un enfrontament entre FC Barcelona i CE Mercantil per al màxim guardó de la categoria.

Les sabadellenques fan història (Foto: Jordi Romagosa).

A les 10 del matí començava l'encontre entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona, amb la renda inicial per a les blaugranes d'un 1-3 que aviat, al minut quatre es veuria que podia ser molt ajustat, ja que les locals marcaven el 1-0 per mitjà de Claudia Maria Dagà, encara que al segon quart, Ainhoa Marín faria el 1-1. En un partit molt igualat, s'arribaria a l'últim quart amb dos equips que van començar molt estables però el partit es partiria al minut 62, amb el 2-1 de Míriam Jiménez i al següent minut el 3-1 de Naira López que igualava la eliminatòria. La gerra d'aigua freda arribava amb el minut següent i el gol de nou d'Ainhoa Marín, que van donar pas a els últims 10 minuts on es va veure molt cansament però moltes ganes per part dels dos equips, però el 3-2 no variaria per donar la final al FC Barcelona.

En canvi, a les 12 es disputava la tornada de l'altre eliminatòria, i on la UE Cabanes tenia la impossible missió de remuntar un 0-11 que havia aconseguit el CE Mercantil que es prenia el partit com a un tràmit, encara que igualment van sortir a guanyar el partit controlant-lo i just a l'hora d'acabar el primer quart, Paula Cabeza va fer el 0-1. Molt més mogut va ser el segon, primer amb l'empat de Laia Arias i el 1-2 de Natàlia Muñoz i que va acabar amb empat, 2-2 firmat per Lydia Fernandez. El tercer quart no va tenir moviments al marcador i a l'última part del partit, el gol de Núria Frochoso va donar la victòria a les mercantilistes, que amb aquest 2-3 final disputaran la competició més important de la categoria a Catalunya en l'any del centenari de la entitat.