dimarts, 10 de juny del 2014

Sorpresa al Campionat de Catalunya juvenil

El Sant Gabriel trenca els pronòstics

Aquest passat cap de setmana es disputava la primera final d'un campionat de Catalunya, en concret el de la categoria Juvenil, amb la participació de FC Barcelona, CE Sant Gabriel, CE Pubilla Casas i RCD Espanyol, els quatre equips que varen quedar en les primeres places de la Lliga de Primera divisió i on les blaugranes eren les màximes favorites per a aconseguir el títol i revalidar així el campionat que va aconseguir la temporada passada.

La primera semifinal va enfrontar al CE Sant Gabriel contra el CE Pubilla Casas, amb el 2-1 final en un partit on les de Sant Adrià es varen posar davant el marcador amb el 1-0 al mig temps i les de l'Hospitalet van empatar a la segona part, però un gol de Laura Chamizo cinc minuts abans del final del partit, va posar el marcador definitiu.

El segon partit de semifinals, el FC Barcelona, va vèncer al RCD Espanyol, per el resultat final de 2-0 en un partit on la calor va ser la protagonista, i que les blaugranes varen dominar però on sols van poder marcar, al minut 39 per mitjà de Laia Muñoz per anar al descans amb l'avantatge. Al segon temps, la tònica es va repetir, però en els últims minuts les blanc i blaves van provar d'empatar el partit, fent Laia Castilla el 2-0 en l'últim minut de partit.

A la final, el CE Sant Gabriel volia donar la sorpresa sobre el FC Barcelona i després de l'empat, 0-0 en els 80 minuts reglamentaris, es va arribar a la tanda de penals on les de Sant Adrià van emportar-se el gat a l'aigua, aconseguint la victòria per 5-4 amb una aturada d'Ariadna Sáez que va desfermar la alegria de les blaves que tornaven a casa recuperant el títol que varen aconseguir el 2012 en una altre final en la que va batre també al FC Barcelona per 2-0.