diumenge, 10 d’agost del 2014

Champions, primera jornada

La prèvia en joc


Després de la primera jornada de la prèvia de la UEFA Women's Champions League, ja s'han vist les primeres sorpreses de la competició, algunes inesperades i altres molt agradables d'un campionat que any darrera any, creix en nivell de les seves participants, sobretot en la primera fase, en la que ara estan immerses i de la qual aquesta tarda, es disputa la segona jornada.

KF Vllaznia, d'Ana Baro, va donar una de les sorpreses (Foto: Ana Baro).

Al Grup I, primera sorpresa de la competició, en el partit on FC Zürich i FK Minsk varen empatar 1-1 en un partit on ningú esperava una ensopegada de les suïsses. En canvi, el Konak Belediyesi turc, va complir guanyant 11-0 al Rigas FS i liderant el grup. 

En el Grup II, l'Olimpia Universitatea va caure sorprenentment a casa contra el Raheny United per 1-2 i les altres favorites del grup, el NSA Sofia es va imposar 5-0 a un fluix Hibernians maltès.

Cap sorpresa al Grup III, on MTK va guanyar a Pärnu per un còmode 3-0, confirmant a ser una candidata als setzens i Pomurje va vèncer 4-0 a Ekonomist sent les líders provisionals del grup.

Al Grup IV tampoc res fora del normal. Glasgow City va començar amb pas ferm cap a la següent ronda apallissant 5-0 al Glentoran de Belfast i Zhytlobud-1 va fer el mateix, repetint resultat amb Nové Zámky.

També s'imposa la lògica en el Grup V, on Osijek venç per 12-0 al Goliador moldau, i les favorites del grup, Spartak Subotica, compleixen guanyant 3-0 a l'Amazones Dramas.

En canvi al Grup VI, sorpresa majúscula. el va perdre un partit on guanyava 1-0 a l'albanès Vllaznia, veient com abans del descans Jashari empatava el partit i la juvenil Meji Doci feia el 1-2 sols començar la segona part, resistint fins al final del partit i emportant-se els tres punts i també va estar a punt de saltar ja al partit entre l'Apollon Limassol, que va vèncer 3-1 al Gintra Universitetas en un partit que a la mitja part registrava un increïble 1-1 al marcador.

En el Grup VII, Åland United imposa la seva lògica batent a Kochani per 4-0 i Medyk Konin intentarà seguir sumant després de vèncer 3-0 a les bosnianes del SFK 2000.

I la última sorpresa de la primera jornada, és la victòria del CA Ouriense sobre l'Standard Liège per 1-0, que fa que el grup el lideri per ara el ASA Tel-Aviv, que va vèncer al Cardiff Metropolitan per 2-0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada