divendres, 15 d’agost del 2014

Champions, tercera jornada

Deu equips avancen a setzens


Ja tenim els vuit campions i els dos segons classificats que per puntuació passen a setzens de final de la UEFA Women's Champions League. A part de Raheny United, CA Ouriense i Medyk Konin, que ho varen aconseguir ja a la segona jornada, FC Zürich, MTK, Glasgow City, ŽNK Osijek, Apollon Limassol, Gintra Universitetas i ŽNK Pomurje accedeixen a les eliminatòries directes




Al Grup I, l'equip turc del Konak Belediyesi sols li feia falta un empat contra el FC Zürich per aconseguir l'accés a la següent ronda, però va caure estrepitosament encaixant tres gols a la segona part contra les suïsses, que jugaran els setzens per 0-4. Mentre que un meritori FK Minsk aconseguia la tercera plaça batent al Rigas FS per 7-0.

Cap sorpresa al Grup II, un sorprenent Raheny United es va classificar ja el dilluns passat, i va guanyar per 2-1 al 
Hibernians maltès que queda amb zero punts. Olimpia Universitatea va vèncer 4-1 al NSA Sofia i quedava en segona plaça amb sis punts, però no passava ronda.

En el Grup III, 
MTKPomurje es disputaven el partit decisiu i serien les hongareses les que guanyant 2-1 aconseguien el passi directe a setzens, però les eslovenes, ho aconseguien com un dels dos millors segons de tots els grups, mentre que en el duel per eludir la última plaça, Ekonomist i Pärnu, es decidia amb un ajustat 1-2 favorable a les estones. 

Al Grup IV, la última jornada enfrontava a dos equips amb sis punts, 
Glasgow CityZhytlobud-1, i amb un clar 4-0 les escoceses avancen a la competició, mentre que en el partit per la tercera plaça, Nové Zámky i Glentoran de Belfast va acabar amb un rosari de gols, 2-5 per a les nord-irlandeses.

Relativa sorpresa en el Grup V, amb un Osijek que besava la glòria guanyant per 1-0 a un Spartak Subotica que va desesperar en els últims minuts veient que se li escapava la classificació i que va acabar el partit amb una de menys. L'Amazones Dramas apallissava al Goliador per 11-0 quedant terceres i deixant a les moldaves sense puntuar i sense marcar cap gol.

Grup VI, 
Apollon Limassol vencia al per 3-1 i obtenia desprès de molt patiment l'accés a la següent fase, mentre que Gintra Universitetas va donar la sorpresa i va guanyar per un excessiu 5-0 al Vllaznia, que es va veure des del minut 20 amb una jugadora de menys (Begolli) i que sols va cedir a la segona part, encaixant el 1-0 al minut 55. A més, amb aquest resultat, les lituanes accedeixen a la següent ronda per primer cop en la seva història.

En el Grup VII, el Medyk Konin ja estava classificat des del dilluns i sentenciaven al fanalet vermell 
Kochani per 11-1. Per la seva part, en la lluita per la segona posició al grup, Åland United SFK 2000 van oferir un ajustat partit decidit per a les de Sarajevo per 0-1.

El CA Ouriense en el Grup VIII també estava classificat i s'enfrontava al fanalet vermell, Cardiff Metropolitan, caient sorprenentment per 1-2. Per la seva part, en segona plaça quedava un equip que no acomplia el seu objectiu, el Standard Liège que derrotava al ASA Tel Aviv per 1-0, però que per el curiós sistema de competició que ha instaurat la UEFA aquesta temporada, veurà els setzens de final des de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada