dilluns, 25 d’agost del 2014

Ja es coneixen els protagonistes del primer títol de la temporada

Perfilades les semifinals de la Copa Catalunya


El proper cap de setmana, es disputa la Final-four de la Copa Catalunya 2014 de futbol femení, amb la presència FC Barcelona i CE Europa a la primera semifinal i amb RCD Espanyol i Llevant Les Planes en la segona, que es disputaran el proper Divendres 29 d'Agost.


Barça i Espanyol, equips favorits a la competició (Foto: Pedro Salado).


FC Barcelona i CE Europa han arribat a la semifinal per dos camins força diferents. Les blaugranes, com a equip de Primera nacional, sols han hagut de disputar una eliminatòria, on varen superar amb contundència al CF Igualada per 0-9 (Crònica), en un partit on anaven a visitar Igualada amb gran part de la plantilla del primer equip disponible. En canvi, el CE Europa, equip pertanyent a Segona nacional, va entrar en Primera ronda de la competició on van eliminar a la UD La Planada per 0-4, van donar compte de la PBB La Roca en Tercera ronda per 0-9 i a Quarts de final varen vèncer ajustadament al CF Pallejà per un apretat 1-2. Per a les campiones de Lliga i Copa actuals, serà la seva desena participació a semifinals, havent guanyat en les nou ocasions anteriors, mentre que les europeistes hi accedeixen per tercera vegada en la seva història, encara que mai han guanyat en aquesta fase de la competició. El partit es disputarà a les 19.00 hores al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí.

RCD Espanyol i Llevant Les Planes tancaran la eliminatòria en un partit on els dos equips hi han accedit per la via ràpida. Les blanc-i-blaves com a equip de Primera nacional entraven directament a Quarts de final, on varen batre al CF Lloret de Preferent per un just 1-2, i comencen la defensa del títol aconseguit la passada temporada contra un equip local que a pesar d'haver baixat aquest any de Primera nacional, ha accedit a aquesta fase, batent a quarts de final al FC Sant Pere Pescador per 0-4. Per a les periquites, serà la oportunitat d'accedir a la seva novena final del campionat. En canvi, per a les vermelles, en cas de victòria seria la seva primera participació en la final de la competició. El partit es disputarà a les 21.00 hores al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí.

Palmarès de la competició:
2005 RCD Espanyol - FC Barcelona     1-0
2006 RCD Espanyol - FC Barcelona     7-1
2007 RCD Espanyol - FC Barcelona     3-0
2008 RCD Espanyol - FC Barcelona     2-0
2009 FC Barcelona - RCD Espanyol     3-3 (Barça als penals)
2010 FC Barcelona - UE L'Estartit       3-0
2011 FC Barcelona - RCD Espanyol     1-0
2012 FC Barcelona - RCD Espanyol     1-1 (Barça als penals)
2013 RCD Espanyol - FC Barcelona     1-1 (Espanyol als penals)

RCD Espanyol, 5 títols en 8 finals.
FC Barcelona, 4 títols en 9 finals.
UE l'Estartit, 0 títols en 1 final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada