dijous, 21 d’agost del 2014

Primera divisió Juvenil-Cadet 2014/15

Tres equips vallesans a la categoria


Aquesta temporada, la Primera divisió Juvenil-Cadet registrarà la participació de tres equips del Vallès Occidental, ja que a part del Cerdanyola FC i del CE Sabadell, la temporada passada hi va haver l'ascens de la EF Barberà-Andalucía, sots-campió la passada temporada del Grup III de Segona divisió.

EF Barberà-Andalucía s'estrena a la categoria.

El FC Barcelona iniciarà la defensa del seu títol de lliga amb un equip tant potent com el de la temporada passada, on va aconseguir guanyar els 30 partits que va jugar a la competició, a pesar del mal gust de boca final al perdre el Campionat de Catalunya a mans del CE Sant Gabriel, que van quedar sots-campiones de lliga molt brillantment. En tercera plaça va quedar el CE Pubilla Casas, la sorpresa de la competició i un equip on els dos primers classificats, conjuntament amb el RCD Espanyol que sols va poder ficar-se al campionat de Catalunya guanyant l'últim partit, han anat a intentar fitxar per aquesta temporada.  

Cinquenes classificades vàrem quedar el Reus Deportiu, que va caure a la última jornada de la quarta plaça perdent al camp del RCD Espanyol per 2-1, i que mantenint a alguna jugadora clau a les seves files, intentarà de nou fer una bona temporada. Per darrera, Atlètic Vilafranca intenta seguir creixent com a entitat referent de la base del Penedès i CE Sabadell intentarà repetir la bona setena plaça aconseguida la passada campanya.

Una de les decepcions de la competició va ser la UE l'Estartit, que va quedar-se en vuitena plaça, superant per poc a un equip que debutava, de manera brillant a la competició, el Cerdanyola FC i al Vic-Riuprimer, un equip sempre complicat. Més complicat ho va tenir el CE Europa que sols va superar les places de descens per tres punts, i que ha de millorar molt per no patir tant com la temporada passada.

Els equips nous a la categoria seran doncs un potent Llevant, que va aconseguir guanyar el Grup I de Segona amb 22 partits guanyats i dos empatats en els 24 partits que va disputar. També hi participarà el campió del Grup II, una PBB La Roca que recupera així la categoria perduda fa dues campanyes. Del Grup III, com ja comentàvem, un reforçat EF Barberà-Andalucía intentarà aconseguir la permanència i del Grup IV, el CE Pontenc, un equip que manté part de la base de l'ascens i si acaba mantenint a Noélia Pérez a la plantilla, pot acabar sent la sorpresa de la competició. 

Un altre equip nou, pot ser la EF Bonaire, que substituïria al Santa Eugènia en cas de que les gironines no poguessin mantenir l'equip juvenil femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada