dissabte, 27 de setembre del 2014

Actualitat del futbol femení

Canvis i novetats


Amb el delicat moment econòmic i amb la constant evolució del futbol femení, fins i tot a finals de setembre es mouen les categories i els equips per a que la entitat reguladora i administradora del futbol català, la FCF pugui organitzar la competició amb més facilitat. Tot seguit, us posem alguns dels canvis que hi han.



A Primera divisió Juvenil-Cadet, es va acabar confirmant que el Parroquial Santa Eugènia gironí, abandonava la competició i el substituïa la EF Bonaire, amb el que conjuntament amb CE Sabadell, Cerdanyola FC i EF Barberà-Andalucía, serà el quart equip vallesà de la categoria. 

A Segona divisió Sènior, ja han sortit els calendaris del Grup VII, el que correspon a Girona, amb 13 esquadres en competició, el mateix nombre que la temporada passada. Del grup, van marxar UE La Pera, CE Pontenc i AC Banyoles que van ascendir de categoria, i UE Vila-roja i CF Tordera, ja que desgraciadament no segueixen competint. En canvi, sortiran al grup UE Cabanes B, EF Sant Feliu de Guíxols, AE Sant Gregori, UE Breda, CF Amer, AC Hostalric, Viloví FC i CF Sils, sent cinc els nous equips de la categoria: CE Fogars de la Selva, UE Tossa, EF Vall d'en Bas, CE La Batllòria i UE La Pera B.

També ha sortit el calendari del Grup VIII de Segona divisió Sènior, el que engloba a equips de les comarques de Lleida, que han acomiadat per ascens a la SE AEM Lleida B, però que manté a Soses B, Pardinyes B, CE Alfés, CE Ponts, UE Tàrrega B, EFF Ponent. Son nous a la categoria, l'equip que va baixar de Primera Catalana, CFJ Mollerussa i també la UE Balàfia, de recent creació. Per contra, no participa el CECF Les Garrigues, que ha perdut els equips femenins i la EFF Ponent B.

De Primera Infantil-Aleví, també ha sortit el calendari del Grup III, on participaran 12 equips de la zona de Girona. Repeteix el campió de Grup, UE Cabanes A i el seu filial UE Cabanes B, Santa Eugènia, UE l'Estartit, CE Pontenc, CF Lloret, CF Llers, FC Girona, UE La Pera. Deixa de competir, desgraciadament, la UE Vila-Sacra, mentre que la EF Tramuntana i el CF Pont de Molins, son baixats de categoria, i son substituïts per un equip que ha pujat de categoria: CE Sant Esteve d'en Bas, un equip de recent creació, CE Fogars de la Selva i un equip que va estar en competició fa dues temporades: FC Girona B.

Per tancar els calendaris que ja es coneixen, a Segona Infantil-Aleví, ja es coneix el calendari del Grup V, el de les terres de Lleida, i que inclourà equips tarragonins, passant de sis a 10 components aquesta temporada. Perd per ascens a Primera a la SE AEM Lleida, però manté a EFF Ponent, CE Mig Segrià, SE AEM B, Soses i UE Tàrrega. Els equips nous, son: CF Pardinyes, que ja va tenir fa dues temporades equip a la categoria, CE Plà d'Urgell i FB Solsona Arrels de nova creació, i dos equips tarragonins, el CD Morell, que prové de la mateixa categoria, però del Grup I, i la UE Els Pallaresos B, equip format aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada