dimarts, 2 de setembre del 2014

Calendaris Primera catalana

La crisi arriba a la categoria


Després d'un estiu molt mogut, comença la competició amb moltes baixes respecte a la temporada passada. La crisi econòmica ha fet estralls en els equips i s'han patit forces retirades d'equips abans de començar la competició, que ens deixarà inicialment tres grups de 15 equips, amb un ascens per grup i previsiblement amb dos descens per grup.

Es prepara una nova temporada (Foto: Roger Benet).


En el Grup I, trobarem els tercers i quarts classificats de la temporada passada, CF Molins de Rei i At Camp Clar com a favorits a priori per a intentar l'assalt a l'ascens, juntament amb un FC Santboià molt reforçat i un Pubilla Casas que a pesar de que acaba de pujar de Segona catalana, donarà molt a parlar aquesta temporada. Com a equip vallesà, trobem un Sant Cugat Esport que vol intentar estar a la zona alta de la categoria.

Al Grup II, el grup amb més equips del Vallès Occidental, UD La Planada, terceres la passada campanya, son un dels equips favorits aquest inici de curs, però hauran de comptar amb equips que voldran estar també a la zona alta, com son el Lleida Esportiu, que es converteix en el primer equip de la entitat o el sempre competitiu FC Sant Quirze, un equip amb molta qualitat i que la temporada passada van quedar cinquenes de la categoria. CE Júpiter i FC Martinenc com cada temporada tindran uns equips amb moltes possibilitats i que donaran forces problemes a la resta d'equips, mentre que els vallesans CS Juan XXIII, amb una temporada més d'experiència a la categoria, volen estar a la zona alta de la classificació. Un altre equip vallesà, el CE Mercantil, havent aconseguit l'ascens la passada campanya, intentarà fer una campanya meritòria, amb una plantilla molt capacitada per donar un bon nivell. Un altre fet a destacar, és el derbi entre el CE Manresa i el Gimnàstic Manresa que es veurà en el grup, que també el composen UE Sant Andreu B, CF Barceloneta els conjunts lleidatans de AEM Lleida B, Soses, UE Tàrrega i el tanca l'ENFAF d'Andorra, amb el que es farà una sortida internacional aquesta temporada.

En el Grup III, trobem a les vallesanes de la EF Montcada, sots-campiones del Grup II la passada temporada com a un dels equips favorits d'inici de la competició, i que hauran de lluitar amb equips com la UE Porqueres, UE Cabanes, FC Girona i els acabats d'ascendir CE Pontenc i Vic-Riuprimer per estar a la zona alta de la classificació en un grup on els desplaçaments seran una dificultat afegida per a les vermelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada