dilluns, 29 de setembre del 2014

Preferent: CF Pardinyes - Cerdanyola FC 0-3

Treball i victòria verd-i-blanca

El Cerdanyola FC després d'empatar a un a casa en la primera jornada de lliga davant el CFF Tortosa Ebre, va sumar aquest Diumenge la seva primera victòria aquesta temporada . L'equip entrenat per Toni Pascual visitava el camp del CF Pardinyes, un dels aspirants a la lluita pel títol, 'un dels camps més complicats de la categoria' com així va avisar el propi entrenador durant la setmana.

Gran partit de Vane Quesada culminat amb un gol (Foto: Roger Benet).

La primera part, va començar amb un domini tímid del Cerdanyola, però que de mica en mica va anar a més, sobretot amb ràpides progressions per les bandes on les vallesanes van trobar-se molt còmodes, mitjançant Mònica Brañas i Vane. Nuria Serra, que va sortir titular en la posició de davantera i va gaudir de bones oportunitats per obrir el marcador, però que no van acabar entre els tres pals. També la defensa visitant, va mostrar-se molt segura durant el partit i va esvair les poques però perilloses arribades de les del Segrià. Així, en una bona jugada per la banda de Vane, deixava en safata a Núria per obrir el marcador a la mitja hora de partit, i amb el 0-1 les cerdanyolines varen tenir algunes ocasions per anar al descans amb més avantatge, però el marcador no es va moure més i es va arribat al descans amb la mínima diferència, en un primer temps on es va veure molt bon joc i dos equips disposats a demostrar que volen ser dos dels equips a tenir en compte per la lluita a la zona alta de la classificació.

La segona meitat va començar amb un Pardinyes que va intentar reaccionar i encarar el partit per la possible remuntada, tenint durant els primers minuts de la represa al Cerdanyola en camp propi. No va ser així, ja que les vallesanes van ser més precises que en la primera meitat amb el seu joc, i apartí d'aquí el conjunt verd–i-blanc va anar dominant el partit, encara que tampoc amb una gran superioritat. El segon gol va marcar el desenvolupament del partit quan una jugadora de l'equip lleidatà va ser expulsada amb doble targeta groga per protestar una acció a l'àrbitre del partit. La mateixa jugada va acabar amb la pilota al fons de la xarxa amb un lliure directe dins l'àrea que Mònica amb un potent xut va fer anotar el segon del matí. Aquest gol va donar tranquil·litat al conjunt de Toni Pascual, que tot i jugar amb una jugadora de més i anar per davant en el marcador no va afluixar i va seguir treballant per portar cap a La Bòbila els primers tres punts de la temporada. El gol de la sentència del partit va arribar de les botes de Vane, que va tancar un partit molt complert. Una gran jugada iniciada al mig camp per Flor de Luna combinant amb Carla, va enviar una passada a Mònica que va deixaren safata a Vane per a fer el tercer i definitiu gol del partit que va arribar a falta de 10 minuts pel final.

Primera victòria del curs que arriba a la segona jornada de lliga, i que fa que el Cerdanyola en sumi quatre, i que dona confiança per seguir treballant, en busca de poder assolir l'objectiu de la temporada.