diumenge, 28 de setembre del 2014

Preferent: CF Santpedor - CE Sabadell 2-7

Un partit per emmarcar

Després de la derrota de les bagenques a la primera jornada, les arlequinades visitaven a un rival necessitat de punts i que debutaven a casa volent donar una bona imatge que esborrés el mal record del 6-1 a Sant Adrià. Per part de les vallesanes, es venia d'aconseguir un punt que va saber força bé la setmana passada, i l'equip volia sumar per posar distància amb la zona baixa.

Les arlequinades varen guanyar a Santpedor (Foto: Cosy).

Un inici amb les locals sortint amb ganes de guanyar, amb els minuts anava donant pas al domini arlequinat, amb jugadores com Mayo i Gis que han donat un recital tècnic i tàctic, on les davanteres han rebut ràpidament pilotes per ser Débora la que trenqués el marcador i fer el 0-1, per repetir al minut 27 amb el 0-2. Sandra Sáez s'afegiria al festival golejador cinc minuts després, marcant el 0-3, que es podia haver quedat curt en els contracops de les arlequinades, que començaven tallant amb una defensa molt efectiva, ràpides transicions amb molt de toc i arribades amb força encert.

Al segon temps, sentenciava Marina Delgado amb el 0-4 al minut 53 i Sandra Sáez faria al 61 la maneta. Les locals, però, no han baixat la guàrdia i ho han seguit intentant, i en un minut, han marcat dos gols, posant-se amb un 2-5 al marcador al minut 68 gràcies a Olga Castaño i Mònica Lozano. Els últims 20 minuts, però, han tornat a estar de domini arlequinat i primer Débora i després Megumi a falta d'un minut per finalitzar el partit, han establert el 2-7 definitiu que ha donat els tres punts per a les vallesanes.