dilluns, 1 de setembre del 2014

Els canvis a Preferent

Canviem el CF Lloret per el CFF Tortosa-Ebre


Després de la inesperada baixa del Lleida Esportiu a Segona nacional, es coneixen ja els canvis que es faran a Preferent, fet que trastoca els calendaris i planificacions d'alguns equips. També fa que es caigui un dels favorits per l'ascens, el CF Lloret i entri un altre equip que lluitarà per intentar estar prou lluny de les places de descens i donar bona imatge en el seu debut a la categoria, el CFF Tortosa-Ebre.


A pesar que per coeficients l'ascens li pertanyia al CF Les Preses, amb 2'57 punts, l'equip gironí per necessitats de pressupost i plantilla ha refusat l'ascens, i el segon amb major coeficient, el CFF Tortosa Ebre, amb els 2'50 punts aconseguits per partit ha aconseguit aquesta plaça, i de fet serà el primer equip de les Terres de l'Ebre en disputar la competició.

Les tortosines varen quedar en segona plaça del Grup I de Primera catalana, sumant 75 punts en els 30 partits que va disputar, on van aconseguir guanyar 24 partits, i sols varen empatar tres partits i van sumar tres derrotes, sent a més l'únic equip que va aconseguir una victòria i un empat contra el CD Fontsanta Fatjó, líder indiscutible del grup. A més, l'equip va guanyar 14 dels 15 partits jugats a casa deixant escapar sols un empat i basant en el seu feu la seva fortalesa, sent així el millor local del grup.

L'equip va ser a més el segon més anotador del grup, marcant 100 gols, amb una mitjana de 3'33 gols per partit i encaixant 34, també la segona millor marca del grup, el que significa 1'13 gols per partit rebuts. En la zona davantera calia destacar a la seva màxima golejadora, Anna Lizárraga amb 20 gols en 27 partits disputats o Judit Borràs, amb 17 en 25. Més lluny queden Paula Curto, 13 en 25 o Sheila Piñol, amb 12 en 23.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada