divendres, 19 de setembre del 2014

Els equips de Preferent. UE Atlètic Prat

Un equip amb molta qualitat


Les pratenques afronten una nova lliga de Preferent, on la temporada passada ja van demostrar que tenen un patró de joc amb transicions molt ràpides i que en els seus partits es veuen forces gols, amb múltiples ocasions. L'equip intentarà estar per la zona alta per lluitar per el campionat i aconseguir així el seu primer ascens a Segona nacional.


Aquesta serà la quarta temporada consecutiva a la categoria. La primera temporada, la 2011/12, ho va fer sota el nom de Unificació Prat, quedant en tretzena plaça, i les dues següents temporades ha anat acumulant experiència i millorant l'equip, amb una sisena plaça la 2012/13 i una setena plaça la passada campanya.

Mantenint la base de la temporada passada, l'equip ha perdut alguna jugadora important, com és la juvenil Ángela Barroso, que ha fitxat per el filial del RCD Espanyol, però ha incorporat a jugadores contrastades com son Andrea Rius (EF Montcada), Mònica Relats i Maria Farreras (Bellavista Milan) o la portera Tania Macias (CE Europa), i altres jugadores de molta qualitat per completar una plantilla que pot donar molt de si durant la campanya.

Nom club: UE Atlètic Prat
Ciutat: El Prat de Llobregat
Web: 
Twitter: @AtleticPrat
Camp: CEM Júlio Méndez
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada