divendres, 26 de setembre del 2014

Prèvia: CF Santpedor - CE Sabadell

Visita a un rival ferit


El CE Sabadell visita aquest dissabte, 27 de Setembre, a les 16.30, el Municipal Josep Guardiola de Santpedor en un partit on s'enfrontarà a les locals, un equip que en la primera jornada va patir, sobre el marcador, una dura derrota al camp del CE Sant Gabriel C per 6-1, però que va demostrar que pot donar molt més del que es va veure sobre la gespa aquesta temporada.

-
CF Santpedor - CE Sabadell

Les arlequinades, doncs, visitaran a les quinzenes classificades de Preferent, un equip que no ha sumat en el primer partit de lliga que va disputar, encaixant set gols i marcant-ne un, per mitjà de Mònica Lozano, jugadora de 21 anys fitxada del CF Torelló i que la passada temporada vuit gols en els sis partits que hi va poder disputar, després d'arribar-hi a l'Abril, puix va marxar de l'At. Riudeperes de Preferent, on havia marcat vuit gols en els 19 partits que hi va jugar.

Ona Rodríguez és el màxim perill a la davantera, amb 12 gols en els 27 partits que va disputar la passada campanya, d'un equip que acostuma a jugar molt en bloc amb jugadores que no refusen el xoc, i amb una defensa bastant ben bastida, amb Noemí Vila com a portera aquesta temporada. 

A la passada campanya, els enfrontaments entre els dos equips varen ser pròdigs en gols, veient-se nou en el partit de la primera volta, amb un 5-4 (Crònica) final en el marcador en un encontre amb molta emoció i fins i tot tensió, i també es van veure quatre gols al partit de la segona volta a l'escenari on es disputarà demà la segona jornada de lliga, ja que va acabar amb igualada, 2-2 (Crònica).

Històric de partits oficials:
2010/11 Primera Catalana: 3-0
2013/14 Preferent: 2-2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada