dimarts, 9 de setembre del 2014

Primera Catalana, Grup III

Un grup amb molt nivell


Habitualment el Grup III de Primera Catalana acull als equips gironins, osonencs, maresmencs i aquest cop, CE Seagull B i EF Montcada per a poder quadrar amb 15 equips els tres grups. És un dels grups amb nivell més alt i amb equips que acostumen a donar molta guerra desprès a Preferent o a la Copa Catalunya.


El FC Sant Pere Pescador va aconseguir la temporada passada l'ascens, amb força solvència, i en segona plaça va quedar un CF Les Preses que a pesar de ser el millor equip per coeficients de la categoria, va haver de renunciar a l'ascens i fins i tot s'ha hagut de retirar de competició per falta de jugadores. Per tant els favorits naturals son UE Porqueres i UE Cabanes, dos equips que a cada temporada han rendit excel·lentment i que aquesta temporada tenen de nou la oportunitat de lluitar per estar vora el liderat. Un altre dels favorits, és la EF Montcada si pot mantenir la plantilla que va tenir la passada temporada al Grup II de la competició.

El FC Girona es renova i tindrà també una plantilla que promet per estar a la zona alta, mentre que l'AEC Manlleu, CE Portbou, CF Palautordera, AE La Salle Premià i CF Sant Julià de Vilatorta, intentaran estar per sobre de mitja taula per no patir en excés aquesta temporada. En el grup, també hi trobarem un filial, provinent del Grup II, el CE Seagull B, del qual amb el pas de les jornades es veurà si no ha de lluitar per esquivar una temporada més el descens.

També nous al grup, son els equips que van aconseguir l'ascens, provinents de Segona catalana. Del Grup IV arriba el Vic-Riuprimer, del Grup V venen el CF Arenys de Mar i del VII, les campiones de la UE La Pera, el CE Pontenc i l'AC Banyoles.

El grup ha registrat el descens de CF Lloret B, el de l'històric CF Pradenc i el de l'OAR Vic, a més de la sorprenent retirada que ja hem comentat, la del CF Les Preses i la de la Penya Bons Aires, que va quedar en tercera plaça a la campanya anterior. També cauen per diversos motius els equips del CE Sant Esteve d'en Bas i FC Bàscara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada