dimarts, 23 de setembre del 2014

Primera Catalana, Jornada 1

Comencen els tres grups


Els equips del Vallès Occidental es troben repartits entre els tres grups de competició de la categoria, i en la seva majoria, els nostres representants han començat guanyant els seus encontres. Us deixem un petit resum dels tres grups i dels resultats dels nostres equips més propers.


En el Grup I, ha arrancat per 1-5 una contundent victòria al camp del FC Santboià el Sant Cugat Esport, que ha hagut de remuntar un inicial 1-0 per a imposar-se més còmodament del que sembla, ja que tres dels seus gols han sigut en els últims 10 minuts. És líder de grup l'AE Sant Vicenç que ha batut a domicili al CF Ulldecona per 1-9, mentre que les santcugatenques ocupen provisionalment la tercera plaça, darrera del At Camp Clar que va batre al CD Fontsanta-Fatjó per 0-5.

Al Grup II, on hi ha el gruix dels nostres equips, debut amb victòria d'un equip acabat d'ascendir, en un partit on la UE Sant Andreu B no ha pogut amb l'empenta del CE Mercantil que ha sumat els tres punts amb el 1-2 final. Per la seva part, en el derbi de les co-capitals, la UD La Planada ha caigut a casa contra el CS Juan XXIII per 1-3 en un partit on les locals han acabat amb 10 jugadores, i per acabar, el FC Sant Quirze ha cedit un empat 1-1 contra un recent ascendit, l'AEM Lleida B. Comanda el grup el FC Martinenc, que ha batut a l'ENFAF per 7-3. 

I en el Grup II, trobem a la EF Montcada, que debutava en el seu grup contra el CF Portbou, al que li ha endossat un contundent 6-1 i les vermelles es posen així líders en la primera jornada de Lliga, seguides per l'AEC Manlleu que ha batut al FC Girona per 5-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada