diumenge, 5 d’octubre del 2014

Aleví-Benjamí: CE Mercantil - CE Sabadell B 3-3

Duel per iniciar la temporada

Un CE Mercantil amb moltes novetats i jugadores molt joves, rebia en el primer partit de la temporada a un CE Sabadell B amb moltes ganes de demostrar que poden estar a dalt de la classificació, en un derbi on es van donar tots els condicionants per gaudir d'una agradable estona veient futbol de formació però amb grans detalls competitius en un partit corresponent a la primera jornada del Grup II de Segona catalana.

Bon dia per a un gran partit de futbol base (Foto: Jordi Romagosa).

El partit va començar amb els dos equips estudiant-se però poc a poc les locals van anar agafant els estreps del partit, intentant imposar-se a un bon rival que va rebre la primera fuetada amb un xut al pal al minut 11 d'Ona, que van contestar les blanc-i-blaves en un posterior contraatac culminat per Andrea per fer el 0-1 amb el que es va arribar al descans. Les locals, van tenir un final de primer quart e inici del segon amb forces dubtes, i quant millor estaven les mercantilistes, tocant el descans, va ser Aïcha la que va fer el segon per a les visitants, deixant el 0-2 al marcador al mig del partit.

Al tercer quart, es va veure un equip blaugrana amb molta més convicció i menys nervis sobre la gespa davant un rival que buscava seguir jugant igual i aconseguir algun contracop definitiu, però va aparèixer la qualitat de Sílvia, molt nerviosa fins aquells moments per evitar un tercer gol visitant, i a l'inici de l'última part del partit, les locals van veure com també Paula feia dos gols consecutius per posar el 2-2 al marcador e igualar el matx. Llavors, van ser les blanc-i-blaves que van marcar el 2-3 per mitjà d'Andrea i tres minuts després, i a sols un de la conclusió del partit, de nou Paula va empatar, 3-3 per que el partit acabés amb el xiulet d'Oriol Garcia i el repartiment de punts entre els dos equips.