diumenge, 19 d’octubre del 2014

Preferent: CE Sabadell - CFF Tortosa Ebre 4-1

Victòria convincent

Les arlequinades volien sumar els tres punts per a poder allunyar-se de la zona baixa i seguir escalant posicions per a intentar estar a la vora del liderat i tenien una bona oportunitat per fer-ho, amb la visita CFF Tortosa Ebre, un equip força proper a la classificació i al qual era un bon repte aconseguir guanyar-lo.

Un partit ajustat on es van imposar les arlequinades.

Van sortir les noies de Carlos Arean demostrant les seves intencions quan Sandra va rebre en franquícia als cinc minuts una bola que va refusar després d'un xut a boca de canó Fàtima, que va enviar a córner. Les ocasions es repetien en les dues àrees i al quart d'hora Àngels va enviar per sobre la porteria de Pinto una ocasió i Sandra anotaria, al minut 20, en fora de joc. Dels avisos, es va arribar al foc real quan al minut 25 Megu feia la passada a Debo per fer el 1-0 disparant per sobre una sorpresa Fàtima. Amb el progrés del partit, creixia el domini local, fins que al minut 40, Megu recollia un rebot i des de la frontal enviava una vaselina per a fer el 2-0 amb el que es va anar al descans.

Al segon temps, les tortosines sortien amb més intensitat, conscients d'un marcador advers que no els servia per sumar, però es trobarien que Sandra Sáez marcaria al minut 57 el 3-0 que semblava sentenciar un encontre que va veure durant molts minuts com la calor castigava als dos equips, fins que al minut 84 Paula Tena feia el gol de les visitants, el 3-1 que semblava definitiu, fins que a falta de dos minuts, Rocio feia el 4-1 amb el que es tancava el marcador i que donava els tres punts al CE Sabadell.

Així, les arlequinades sumen ja vuit punts en cinc partits per posar-se en cinquena plaça, i viatjant la propera jornada al camp del CF Pardinyes de Lleida.