dimarts, 7 d’octubre del 2014

Preferent: Jornada 3

Un líder inesperat


El FC Sant Pere Pescador va posar-se al liderat de la categoria després de vèncer a un dels teòrics favorits al campionat, un At. Prat que va caure contra les gualdinegres per 3-1. Comparteixen però puntuació amb la PBB La Roca, i son seguides a dos punts per el Cerdanyola FC i a tres per CF Pallejà i CE Sant Gabriel, encara que aquests dos equips porten disputats un partit menys.


La PBB La Roca va fer el seu tres de tres batent al CF Santpedor en un partit amb molts gols i amb el 5-3 final, mentre que les cerdanyolines en un partit molt treballat, van batre al Santa Eugènia per 1-3 (Crònica) per col·locar-se amb set punts a la tercera plaça de la classificació, mentre que el CF Pallejà va suar per guanyar al camp del CE Sabadell en un partit on es va emportar els tres punts després de guanyar 0-1 amb un gol de Desi Moya en pròpia porta al desviar una passada a l'interior de l'àrea. Amb sis punts i un partit menys també, CE Sant Gabriel va anorrear al CD Fontsanta-Fatjó per 4-0.

El CFF Tortosa-Ebre es col·loca en sisena plaça i encara no coneix la derrota, amb la victòria aconseguida al camp del CE Llerona, per 0-8, i suma cinc punts. Amb quatre, les arlequinades i una EF Bonaire que per fí coneix la victòria aquesta lliga, vencent per 4-0 a una EE Guineueta que es va veure superada en tot moment per les egarenques. També sumen quatre punts la UE Sant Quirze de Besora, que va donar la campanada de la jornada batent al CF Pardinyes per 4-1, en un partit on les lleidatanes van jugar 50 minuts amb una de menys per la expulsió de la seva portera, que va haver de tombar a una rival en una jugada manifesta de gol amb el 1-0 al marcador. Anna Oriach es va ocupar de defensar la porta gualdinegre, però no va poder aturar tots els xuts que va rebre i així doncs, CF Pardinyes segueix amb tres punts en aquesta lliga.

At. Prat es queda amb 1 punt i amb un mal regust de boca amb aquest inici de lliga, i comparteix puntuació amb Santa Eugènia, però superen als tres equips impuntuats, EE Guineueta, CF Santpedor i CE Llerona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada