dissabte, 18 d’octubre del 2014

Prèvia: CE Sabadell - CFF Tortosa Ebre

Sumar per arrancar


Aquest diumenge, 19 d'Octubre a les 12.15 hores en el Poliesportiu Olímpia, es disputarà el partit que enfrontarà al CE Sabadell contra el CFF Tortosa Ebre, en un partit que xiularà Pablo Horacio assistit en bandes per Javier Fermín i Nerea Sotodosos.

-
CE Sabadell FC - CFF Tortosa Ebre

Les locals, vuitenes classificades que sumen cinc punts en els quatre partits que han disputat, on han aconseguit una victòria, dos empats i una derrota, sumant 10 gols a favor i havent encaixat sis, reben al CFF Tortosa Ebre, que en els quatre partits disputats suma vuit punts, amb dues victòries, dos empats i sense conèixer encara la derrota després d'haver aconseguit marcar 11 gols i havent rebut sols dos, sent un dels equips menys golejats de la competició.

Àngels Benaiges és la seva màxima golejadora, amb tres gols en els tres partits disputats, seguida per Sheila Lozano, amb dos en tres partits i Anna Lizarraga i Verònica Folguerola, amb dos en quatre. Lizarraga precíssament va ser la màxima anotadora de l'equip la passada campanya, amb 20 gols en els 27 partits que va disputar, seguida de Judit Borras, que encara no ha marcat aquesta temporada amb 17 gols en 25 encontres.

L'equip va començar la campanya empatant sorprenentment, 1-1 al camp d'un equip favorit per l'ascens, el Cerdanyola FC, mentre que a la segona jornada, també va empatar, 1-1 a casa contra un equip que aspira a intentar no quedar en places de descens, la UE Sant Quirze Besora. A la tercera i quarta jornades, victòria amb tranquil·litat al camp del CE Llerona per 0-8 i una altre victòria, aquest cop ajustada, però contra un equip amb molta qualitat, el CE Sant Gabriel C, al qual derrotaren per 1-0 (Vídeo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada