divendres, 24 d’octubre del 2014

Prèvia: CF Pardinyes - CE Sabadell

Tres punts molt desitjats


El CE Sabadell es desplaça aquest Dissabte, 25 d'Octubre a Lleida per visitar el camp del CF Pardinyes e intentar aconseguir tres punts que les acostin a la zona noble de la classificació, però no ho tindrà fàcil, ja que es trobaran a davant a unes rivals que les han vençut en els tres últims encontres oficials i el qual també té ganes de demostrar que vol estar per dalt la classificació. El partit serà a les 15.30, xiulat per en Gerard Creus.


-
CF Pardinyes - CE Sabadell

Novena plaça la que ocupa actualment l'equip gualdinegre, havent sumar sis punts en cinc partits disputats, on ha cultivat dues victòries, en el seu debut aquesta campanya per 0-3 al camp del Santa Eugènia, i en l'últim partit a casa, on va batre al CE Llerona per un contundent 7-1. Les tres derrotes patides per les lleidatanes, van ser, una a casa, contra el Cerdanyola FC (0-3, crònica), i dues a domicili, caient contra la UE Sant Quirze de Besora per 4-1 i el CE Sant Gabriel C per 2-0.

L'equip, acumula també 11 gols a favor, sent Alex Taberner la màxima artillera, amb quatre gols marcats en tres partits disputats, i Marina Muelas i Adriana Carmona, amb dos en quatre i cinc partits jugats respectivament. Les de Terres de Ponent, però, han encaixat també 10 gols aquesta temporada, fet que els resta poder estar més a munt a la classificació.

Històric de partits oficials:
2010/11: CF Pardinyes - CE Sabadell     3-1
2011/12: CF Pardinyes - CE Sabadell     8-0
2013/14: CF Pardinyes - CE Sabadell     3-2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada