dimecres, 22 d’octubre del 2014

Primera catalana, jornada 5

Comencen a veure's els equips amb més potencial


Passades ja cinc jornades de la competició, es comencen a veure els potencials reals de tots els equips en els tres grups de competició de la categoria, on posarem especial atenció en els equips del Vallès Occidental, tant Sant Cugat Esport en el Grup I, EF Montcada en el III i la gran majoria dels ubicats en el segon grup.

La UD La Planada, lidera el Grup II de Primera catalana.

Un dels equips amb pitjor inici dels del Vallès Occidental, és el Sant Cugat Esport. Aquesta temporada enquadrades en el Grup I de Primera catalana, va empatar aquesta jornada amb el CF Molins de Rei un partit que perdia a la mitja part per 1-3, per acabar sumant un punt amb el final del partit on es va arribar amb el 3-3 al lluminós. Ara, les santcugatenques ocupen una incòmode desena plaça amb quatre punts en els quatre partits que han disputat, encara que també son els punts que les separen de la zona de descens.

En el Grup II, la UD La Planada agafa el comandament de la classificació, derrotant a la UE Tàrrega per 2-0 i sumant quatre victòries en els quatre partits disputats, ja que el comitè de competició li va donar els tres punts en el partit contra les segones classificades, el CS Juan XXIII, que també sumen 12 en cinc partits, després de guanyar per 3-4 al CE Mercantil, ara sisenes amb nou punts. Per últim, en el que toca als equips del Vallès Occidental, la novena plaça l'ocupa el FC Sant Quirze del Vallès, que va batre al Soses per 2-1.

En el Grup III, la EF Montcada descansava i cau a la quarta plaça, seguint amb nou punts aconseguits en els tres partits disputats fins a la data. Líders AEC Manlleu i CE Pontenc, amb 12 punts en cinc partits i tercera plaça per a la UE Porqueres, que suma 10 punts en quatre encontres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada