dilluns, 27 d’octubre del 2014

Primera catalana, jornada 6

Els equips vallesans demostren el seu nivell


Amb la dispersió dels tres equips del Vallès Occidental en els tres grups de Primera catalana, els equips de la comarca comencen a demostrar que tenen un pes important a la categoria

La EF Montcada lluita per seguir a la zona alta (Foto: Jordi Romagosa).


En el Grup I, el Sant Cugat Esport va donar la talla, en la seva visita al CD La Cava en un partit on no van deixar opcions a les locals. El 1-5 final donava els tres punts a les roig-negres que tornaven cap a Sant Cugat acumulant ja set punts en els cinc partits que han disputat i deixant clar que volen lluitar per estar a la zona mitja de la classificació, lluny del descens. Destacable el partit que va fer la portera, Daniela Carolina Bermeo a les terres de l'Ebre, deixant una bona impressió en el públic local.

En el Grup II, on juguen la majoria d'equips del Vallès Occidental, es va viure una jornada menys bona. Les líders, la UD La Planada, va perdre al camp del CE Júpiter per un clar 3-0 i seguirà amb 12 punts en cinc partits disputats, empatades a punts amb el Soses i el CS Juan XXIII, que va caure a casa amb el AEM Lleida B per 3-4, però aquests dos equips, amb sis partits ja jugats. Sisena plaça per el FC Sant Quirze del Vallès, que va derrotar amb solvència per 1-4 a domicili al CE Seagull i acumula ja 10 punts i novena plaça per el CE Mercantil, que va caure al camp del CE Manresa per 2-1, equip que marca la zona de descens amb quatre punts, tres per sota la salvació, mentre que les sabadellenques en sumen 9.

Al Grup III, espectacle al Municipal de Can Sant Joan, amb victòria de la EF Montcada per 6-3 sobre la UE La Pera, en un partit molt intens i amb diverses fases de joc que va fer que l'espectador marxés a dinar havent vist bon joc i gols. Les vermelles sumen així quatre victòries en els quatre partits que han disputat i es col·loquen a un sols punt del liderat, ocupat per la UE Porqueres, amb 13 punts en cinc partits i compartit amb el CE Pontenc, que suma la mateixa quantitat de punts però amb sis partits jugats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada